1. HABERLER

  2. HABER

  3. MHP'li Akşener'den "Olağanüstü Kurultay" Çağrısı
MHP'li Akşener'den "Olağanüstü Kurultay" Çağrısı

MHP'li Akşener'den "Olağanüstü Kurultay" Çağrısı

MHP’de adı genel başkan adaylığı için geçen Meral Akşener, “olağanüstü kurultay” çağrısı yaptı.

30 Kasım 2015 Pazartesi 11:38A+A-

Adı Sinan Oğan, Koray Aydın gibi isimlerle birlikte MHP genel başkan adaylığı için geçen Meral Akşener, basın açıklaması yaptı. Akşener, “MHP üst kurul delegelerine olağanüstü kurultay için imza verme çağrısı yapıyorum. Şuna inanıyorum ki; kurul delegelerimiz partimizde bir ilki başaracak ve olağanüstü kurultayı toplayarak iktidar yürüyüşümüzü başlatacaklardır.” dedi.

“Aday mısınız?” sorusuna Akşener, “Ben ve arkadaşlarım ülkücü iradenin omuzlarımıza yükleyeceği her türlü sorumluluğu almaya hazırız.” diye yanıt verdi.

Eski İstanbul Milletvekili Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 1 Kasım’da aday göstermediği isimlerden birisiydi.

İsmi MHP genel başkan adaylığı için geçen isimlerden MHP Iğdır Eski Milletvekili Sinan Oğan ve Trabzon Eski Milletvekili Koray Aydın adaylıklarını açıklamıştı.

Oğan adaylığını açıkladığı toplantıda, “Bu kutlu dava siyaseten yıpranmış olanların vakit geçirme yeri değil.” demişti. “Artık başkalarının balkon konuşmalarını dinlemeye tahammülümüz kalmadı.” diyen Koray Aydın ise, “MHP'yi geleceğe taşımak azmindeyim.” sözleriyle adaylığını ilân etmişti.

Al Jazeera

HABERE YORUM KAT