1. HABERLER

  2. HABER

  3. MAVİ MARMARA

  4. ''Mavi Marmara'' Gemisine Ziyaret Akını
Mavi Marmara Gemisine Ziyaret Akını

''Mavi Marmara'' Gemisine Ziyaret Akını

'Mavi Marmara' gemisi, İstanbul’a gelişinin ikinci günü halkın ziyaretine açıldı. Gemiyi görmek isteyenler Sarayburnu limanına akın etti.

27 Aralık 2010 Pazartesi 19:29A+A-

Ziyaretçiler gemiyi adım adım gezerek 31 Mayıs gecesi yaşanan vahşete tanıklık ettiler. Özellikle kan ve kurşun izleri ziyaret edenlerin dikkatini çekti. Siyonist İsrail gemideki kan ve kurşun izlerinin önemli bir kısmını temizlemiş. Ancak İsrail'in gözünden kaçan kan lekeleri ve kurşun izleri, görenleri şaşırtıyor.

Şehitlerin vurulduğu noktalarda fotoğrafları yer alıyor. Ziyaretçiler burada şehitlere dualar okuyorlar. Ziyaretçilerin bir kısmı gemiyi gezerken gözyaşlarını tutamadı. O gece gemide bulunan mürettebattan görevliler, ziyaretçilere gemiyi gezdirerek nerede ne yaşandığını anlatıyor.

Gemi ziyarete açıldığı ilk günde yerli ziyaretçilerin yanı sıra yabancı misafirlerinin de akınına uğradı. Ziyaretçiler fotoğraflar ve kamera çekimleriyle yaşanan katliamı görüntülediler.

Gemi bir hafta boyunca ziyarete açık tutulacak. Vatandaşlar sabah saat 11.00 ile akşam saat 18.00 arası Mavi Marmara'yı ziyaret edebilecek. Mavi Marmara Sarayburnu'ndaki ziyaret programından sonra Tuzla tersanesine bakıma alınacak.

<:o:p></:o:p>

<::o:p></::o:p>

<:::o:p></:::o:p>

<::::o:p></::::o:p>

<:::::o:p></:::::o:p>

<::::::o:p></::::::o:p>

<:::::::o:p></:::::::o:p>

<::::::::o:p></::::::::o:p>

<:::::::::o:p></:::::::::o:p>

<::::::::::o:p></::::::::::o:p>

HABERE YORUM KAT