1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Mardin'de Şiddet Mağdurlarına Yardım
Mardin'de Şiddet Mağdurlarına Yardım

Mardin'de Şiddet Mağdurlarına Yardım

AK Parti Genel Merkezi'nden Mardin'e gönderilen 2 bin koliden oluşan yardım malzemesi, şiddetten zarar gören vatandaşlara dağıtılıyor.

17 Şubat 2016 Çarşamba 16:08A+A-

AK Parti Mardin İl Başkanlığına ulaştırılan yardımlar, özellikle Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçeleri ile Nusaybin'de şiddet saldırıları nedeniyle göç etmek zorunda kalan mağdur durumdaki vatandaşlara ulaştırılıyor.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, yardımların kadın ve gençlik kolları üyelerinin yardımıyla dağıtımına başlandığını söyledi.

Yardımları her mağdur aileye ulaştırmayı amaçladıklarını belirten Dündar, Mardin'e partiler halinde aktarılacak yardımların ilk bölümünün ulaştığını bildirdi.

Dündar, ileriki günlerde yardımların kente ulaşmaya devam edeceğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Başbakanımızın Mardin'de açıkladığı eylem planı doğrultusunda gönderilen bu yardım tırı ve birkaç gün içinde gelecek olan diğer yardımlar en hızlı ve güvenilir bir şekilde yerlerine ulaştırılacaktır. Evsiz barksız kalan vatandaşlarımıza da kira ve iş konularında yardım yapılacaktır. Önümüzdeki günlerde eylem planının tamamının uygulamaya geçilmesinden sonra bölgemiz ve halkımız eminim daha rahat nefes alacaktır."

AA

HABERE YORUM KAT