1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Küfürbaz yazar müsveddesi yine kusmuş!
Küfürbaz yazar müsveddesi yine kusmuş!

Küfürbaz yazar müsveddesi yine kusmuş!

Gazeteci müsveddesi Fatih Altaylı Ankara’da ve İstanbul’da sokakları ‘Kahrolsun PKK’ sözleri ile inleten on binlerce kişiye iftira atarak hakaret etti.

25 Aralık 2023 Pazartesi 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye'de üç haftadır devam eden kitlesel Gazze'ye destek yürüyüşlerinin sonuncusu geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirildi. PKK'nın Irak'ın kuzeyindeki saldırılarının üstüne gelen eylemler sol ve sağ Kemalist çevreler tarafından algı operasyonu için kullanılmaya çalışılıyor.

"Gazze için ortalığı ayağa kaldıranlar" şeklinde başlayan safsatalar "PKK için seslerini çıkartmıyorlar" benzeri cümlelerle son buluyor. Türkiye'de PKK vahşetinin mağduru dindarlarken PKK ve siyasi uzantılarıyla hareket eden seküler kesimler bir de utanmadan muhafazakar-dindar kesimleri PKK ile ilişkili gibi göstermeye çalışıyorlar.

Kemalistlerin PKK ile sekülerizm ve ulusalcılık başlığı altında ideolojik akrabalığı söz konusuyken Müslümanlara çamur atmaları Gazze üzerinden oluşan insani ve İslami duyarlılığı baltalamaya çalışmaktan başka bir şey değil. Bu ahlaksız söylemlerin başını ise her türlü ahlaksızlığın en büyük destekçilerinden gazeteci müsveddesi Fatih Altaylı çekti.

İslami kuruluşların çağrısıyla haftalardır bir araya gelen binlerce kişiye hakaretler eden Altaylı Ankara’da ve İstanbul’da sokakları ‘Kahrolsun PKK’ sözleri ile inleten on binlerce kişi hakkında dezenformasyon oluşturmaya çalıştı. Tabi ki yalandan beslenen bu algı operasyonu da duvara tosladı! 

 

HABERE YORUM KAT

9 Yorum