1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Küçük bağışçının emaneti yerine ulaşacak
Küçük bağışçının emaneti yerine ulaşacak

Küçük bağışçının emaneti yerine ulaşacak

İHH dünyanın birçok yerindeki mazlumlara ihtiyaçları olan gereksinimleri karşılamak için bağışlar toplarken, küçük bir kızın mazlum kardeşlerine karşı beslediği saf sevgi ve muhabbet yüklü mesajı karşısında emanetin yerine ulaşacağını belirtti.

28 Ocak 2022 Cuma 15:25A+A-

HAKSÖZ HABER

İHH İnsani Yardım Vakfı’na gönderilen bir mesaj gülümsetti. Babasıyla beraber yardıma ihtiyacı olanlar için bağışta bulunmayı öğrenen küçük kız gönderdiği bağışlara verilen otomatik yanıtlara gülücük işareti ile karşılık verdi.

Babasıyla beraber kısa mesaj üzerinden birkaç defa yardım bağışında bulunan küçük kız babasından gizli mesaj göndermeye devam etti.

Babasının telefonuna baktığında fark ettiği olaya göre kız çocuğu, babasıyla gönderdikleri mesajlardan sonra da mesaj yoluyla bağış yapmaya devam etti. Gönderdiği mesajlara gelen otomatik yanıtlara gülücük emojisi ile karşılık veren kızın selamını İHH bizatihi ulaştıracağına dair söz verdi.

Sizlerde acil yardım, yetimlerin ihtiyaçları, sağlık, eğitim ve acil kış yardımları için 3072'ye bir kısa mesaj atarak bağışta bulunabilirsiniz. 

 

ihh-3072.jpg

 

 

ihh-bagis-0.jpgihh-bagis-1.jpgihh-bagis-2.jpg

HABERE YORUM KAT

3 Yorum