1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Kitap satış siteleri ve kitabevlerinden siyonist yaratığın kitaplarına boykot
Kitap satış siteleri ve kitabevlerinden siyonist yaratığın kitaplarına boykot

Kitap satış siteleri ve kitabevlerinden siyonist yaratığın kitaplarına boykot

"Yavrusunu koruyamayan herkesin ölmesini diliyorum" sözleriyle soykırımcı İsrail'i değil bombalar altında can veren Gazzelileri suçlayan Siyonist Azra Kohen'e peşpeşe boykot geldi.

30 Mayıs 2024 Perşembe 18:40A+A-

Siyonist Azra Kohen’in kitaplarını online kitap alışveriş plaformu Kitapyurdu satıştan kaldırırdı. Taksim Kitabevi de sessiz kalmayarak Alfa Kitap, Everest Kitap ve Kapı Yayınları'nı uyardı. Taksim Kitabevi, ''Azra Kohen adlı vicdansız kişiyle ilgili alacağınız karara kadar, Alfa Yayın Grubunun hiçbir kitabını satmayacağız'' dedi. Kohen'in yayınevi Everest ise tepkiler sonrası Instagram paylaşımlarını yoruma kapattı.

Katil İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde zorla yerlerinden edilen Gazzelilerin çadırlarına 26 Mayıs'ta düzenlediği saldırıda da 45 Filistinli can vermişti.

Tüm dünyada milyonlarca insan Gazze'deki soykırıma ses yükseltirken Türkiye'de yazarlık yapan siyonist Azra Kohen, Instagram hesabında saldırılarla ilgili iğrenç sözler sarfetmişti.

Filistinlilerin çocuklarını bilerek bombanın atılacağı yerlere götürdüğü iftirasını atan eden Kohen şunları yazdı;

"Kendi yavrusunu bombanın atılacağı megafonla ile 3 saat önceden duyurulan ve bas bas çağrılan yere götürüp bombanın atılacağı yere oturtup köşeye geçip videosunu çekebilecek içerikte olan herkesi yok olmasını diliyorum. Ve o çocukların kurtarılması için her gün dua ediyorum. Onları bomba bölgesine videolarını çekmek için koyan o iğrenç yaratıklardan kurtarılmaları için. İnsan analiz kabiliyeti olan çekilen bir videonun koşullarınız analiz edebilecek içerikte bir varlık olmalı. Olanı olduğu gibi görmenizi dilerim. Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor."

Soykırım destekçisi Kohen'in sözleri kısa sürede tepkileri de beraberinde getirdi.

Online kitap alışveriş platformu Kohen'in kitaplarını satıştan kaldırdı.

Tepkiler Kohen'in "Fi", "Çi", "Pi", "Aeden" ve "Gör Beni" adlı tartışmalı kitaplarını yayımlayan Everest Yayınları'na da yansıdı.

Yayınevi gelen tepkiler sonrası Instagram hesabındaki gönderilerini yorumlara kapattı.

Everest Yayınları'nın internet sitesinde de Azra Kohen'in kitaplarının satıştan kaldırıldığı görüldü.

Taksim Kitabevi'nden Alfa Yayın Gurubuna çağrı: Azra Kohen’i yazar listenizden çıkarmazsanız boykot listemizdeki yerinizi alacaksınız

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Taksim Kitabevi, ''Soykırım destekçisi siyonist yazar Azra Kohen’in kitapları Kitabevimizde hiçbir zaman olmadı. Ama Alfa Kitap, Everest Kitap ve Kapı Yayınları'nda Alfa Yayın Grubu'nun farklı birçok kitabı mevcut. Azra Kohen adlı vicdansız kişiyle ilgili alacağınız karara kadar Alfa Yayın Grubunun hiçbir kitabını satmayacağız. Azra Kohen’i yazar listenizden çıkarmazsanız siz de İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü soykırımın destekçisi olarak hatırlanacaksınız ve boykot listemizdeki yerinizi alacaksınız. Everest Kitap sizden derhal bir açıklama bekliyoruz!'' denildi.

bkmkitap da boykot uyguladı: Sitede Kohen aratıldığında Filistin kitapları çıkıyor

Siyonist Kohen'e uygulanan boykota bkmkitap da katıldı. Kohen'in kitaplarını listeden kaldırmakla yetinmeyip, sitede farkındalık uyandırmak adına Azra Kohen ve kitapları aratıldığında Filistin ve Filistin meselesiyle ilgili kitapların gelmesini sağlandı.

HABERE YORUM KAT

5 Yorum