1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Kilise’den Putin'e: Suriye'yi İşgaliniz İncil'e Uygun!
Kilise’den Putin'e: Suriye'yi İşgaliniz İncil'e Uygun!

Kilise’den Putin'e: Suriye'yi İşgaliniz İncil'e Uygun!

Rus Ortodoks Kilisesi, emperyalist Rusya’nın Suriye müdahalesini meşru gösteren açıklamalarda bulundu.

08 Ocak 2016 Cuma 17:52A+A-

HAKSÖZ-HABER

Rusya Ortodoks Kilisesi, emperyalist Rusya’nın Suriye'deki işgal ve katliamlarını destekleyen açıklamalarda bulundu. Ortodoks Patriği Kiril tarafından Putin yönetiminin müdahale kararını destekleyen açıklamalarda bulunarak Suriye'nin Rusya toprağı sayıldığı da iddia edildi.

SURİYE’DE ANAVATANLARINI KORUYORLARMIŞ!

Dünya Bülteni’nin naklettiğine göre Rusya devlet kanalı Rusya-1'e konuşan Patrik Kirill, "Uzak görünen Suriye'deki olaylar bizden hiç uzak değil, Suriye gerçekten bizim komşumuz - orda anavatanımızı koruyoruz." iddiasında bulundu.

 RUSYA’NIN SURİYE’DEKİ ATRAKSİYONLARI İNCİL’E UYGUNMUŞ!

"Rusya'nın Suriye'deki askeri eylemleri İncil'e ve St. Augustinus'un ‘Haklı Savaş’ kuramına uygun" ifadesini kullanan Kirill, konuşmasında şunları söyledi: “Suriye'deki savaşımız sadece savunma amaçlı, o yüzden haklı bir savaştır. İnsanı, toplumu ve devleti savunma amaçlı savaş dini açıdan haklı çıkarılabilir.”

HIRİSTİYANLIK BUGÜN DÜNYADA EN ÇOK BASKI ALTINDA OLAN DİN İMİŞ!

“Bugün Hristiyanlık dünyada en çok baskı altında olan dindir, o yüzden Rusya'nın kurtuluş savaşına herkes umutla bakıyor. Biz Suriyeli kardeşlerimizi kurtarmak istiyoruz, böylece aşırılıkçılar, dinsiz fanatikler ve teröristler ile mücadele ediyoruz."

HABERE YORUM KAT

2 Yorum