1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Kılıçdaroğlu’na Olmayan Projenin Temelini Attırmışlar
Kılıçdaroğlu’na Olmayan Projenin Temelini Attırmışlar

Kılıçdaroğlu’na Olmayan Projenin Temelini Attırmışlar

Bakırköy Belediyesi’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na törenle temelini attırdığı 4 projenin onaylarının alınmadığı ve ihalesinin yapılmadığı ortaya çıktı. Hatta arsalardan birinin İl Spor Müdürlüğü’ne ait olduğu iddia edildi.

12 Aralık 2016 Pazartesi 18:47A+A-

Bakırköy Belediyesi'nin, iki hafta önce Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği temel atma törenine davet ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na onayı dahi alınmayan projelerin temelini attırdığı ortaya çıktı. Temeli bile kazılmayan projeler için göstermelik bir tören düzenleyen Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun 4 projenin ihalesini dahi yapmadığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden onay almadığı, hatta temeli atıldığı söylenen nikah salonu arsasının İl Spor Müdürlüğü'ne ait olduğu iddia edildi. Yaşananlara tepki gösteren AK Partili Meclis Üyesi Servet Toroman, "Henüz tapusu bize geçmemiş bir yere siz nasıl temel atarsınız. Bunlar güzel şeyler değil" diye konuştu.

"BÖYLE BİR PROJE YOK"

"Yalnızca cemevinin yer tahsisi komisyona geldi. Bunun dışında bizlere gelmiş herhangi bir plan proje yok" diyen Toroman "Ayrıca 2017 bütçesinde ayrılan bir bütçede yok" ifadelerini kullanarak, "Büyükşehir'le de görüştüm. Böyle bir plan, proje, onay falan yok" dedi. CHP'li İBB Meclis üyelerinin de bunu bildiğini söyleyen Toroman, "Genel Başkanlarını olmayan planların açılışına çağırıyorlar. Temel atmaya değil, kurdele kesmeye çağırsınlar ki, bizde ilçe vatandaşı olarak yapılan bir hizmet varsa alkışlayalım" diye konuştu..

ARSA İL SPOR MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN

Temeli atıldığı söylenen nikah salonu arazisinin, İl Spor Müdürlüğü'ne ait olduğunu belirten Toroman, "O arsa şu anda İl Spor Müdürlüğü'nün. Henüz trampası yapılmadı. İl Spor Müdürlüğü'ne ait ve henüz tapusu bize geçmemiş bir yere, siz nasıl temel atarsınız" diyerek tepki gösterdi. Başkan Kerimoğlu'na tepki gösteren vatandaşlar da, "Onaylanmayan bir şeyin temelini atıyorum demek, halka, ve genel başkanımıza saygısızlıktır" diyerek eleştiride bulundu.

Kaynak: Sabah Gazetesi

HABERE YORUM KAT

2 Yorum