1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Kemalist küfürbaz Feyza Altun gözaltına alındı!
Kemalist küfürbaz Feyza Altun gözaltına alındı!

Kemalist küfürbaz Feyza Altun gözaltına alındı!

​​​​​​​Kemalist küfürbaz ve provokatör avukat Feyza Altun sosyal medya hesabı üzerinden İslam dinine galiz küfürler ile saldırması üzerine gözaltına alındı...

19 Şubat 2024 Pazartesi 20:00A+A-

Kemalist dininin doğmalarına yapılan en ufak eleştiride tozu dumana katan ve eleştiriyi yapanın en ağır ceza ile cezalandırılmasını isteyen Kemalistler, İslam dinine karşı eleştiri değil galiz küfürlerle saldırmayı kendilerine bir hak görüyorlar. İslam'a küfrü Kemalist tarikatta üst düzeye çıkmanın ve meşhur olmanın temel argümanlarından biri olarak kullanıyorlar. Bunun son örneği Feyza Altun oldu.

Sosyal medyada yaptığı galiz küfürlerle dikkat çekmeye çalışan Kemalist Feyza Altun, 'Şeriata so...yım" tweeti sonrası büyük tepki görmüş, ardından hakkında Beykoz Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı haberleri üzerine de "soruşturmanıza da so...yım" twetini atmıştı. Bu galiz küfürler üzerine Feyza Altun gözaltına alındı. 

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca Avukat Feyza Altun hakkında, sosyal medyada yapmış olduğu paylaşım üzerine, TCK’nın 216/1 maddesine muhalefet iddiasıyla re'sen soruşturma başlatıldı.

Altun'a, İslam dinine yaptığı galiz küfürler sonrası birçok sosyal medya kullanıcısı tepki göstermiş ve suç duyurusunda bulunacağını ifade etmişti. Bunun üzerine kendini dokunulmaz Kemalist dininin neferi gören Feyza Altun, 'soruşturmanıza da so..yım" paylaşımı yapmıştı. Tüm bunların ardından Altun, "halkı kim ve düşmanlığa tahrik" suçundan gözaltına alındı.

Altun gözaltı işlemi sırasındaki  tavırlarıyla küfürbaz Kemalistlerin aynı zamanda ne kadar pişkin olabileceğini de göstermiş. Altun sağlık kontrolündeyken ilkokul zeka seviyesine hitap eden "Türkiye laik bir ülkedir. Türkiye'de şeriat yok. Türkiye şeriatla yönetilmedi. Hiçbir zamanda şeriatla yönetilmeyecek." açıklamasıyla kitlesine selam göndermeyi de ihmal etmemiş.

İslam'ın hükümlerine ağza alınmayacak küfürler savuran, hâyâ perdesini yırtmış bu zavallı her hareket ve sözüyle Türkiye'deki Kemalist kitlenin içinde debelendiği çukuru ortaya koyuyor.

Feyza Altun, daha önce de sosyal medya hesabından benzer paylaşımlar yapmış, hakkında herhangi bir işlem yapılmamıştı. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

8 Yorum