1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Katiller buluşması!
Katiller buluşması!

Katiller buluşması!

İran Cumhurbaşkanı Reisi, Esed’i ziyaret etmiş…

03 Mayıs 2023 Çarşamba 18:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Suriye’nin bugün içine düştüğü durumun en büyük sorumlularından birisi hiç şüphesiz İran’dır. Esed’i korumak için elinden geleni yapan İran önce Hizbullah militanlarıyla kendi mezhep savaşını başlattı. Ardından ise Kasım Süleymani önderliğinden bizzat ordularını Suriye sahasına sokarak kadın çocuk demeden binlerce insanı katletti.

Bugün ise İran pişkin pişkin Suriye’deki varlığıyla övünmeye devam ediyor. Suriye’nin yıllardır dikta yönetimiyle canını okuyan Nusayri azınlık rejimi Esed’i eskiden beri destekleyen İran’ın Cumhurbaşkanı Reisi katil dostunu ziyaret etti.

Esed, “Suriye'nin yeniden inşası İran'ın etkin varlığına” vurgu yaparken Suriye’yi yerle bir edenlerin kim olduğunu unutmuş herhalde. Birisi kendisi diğerleri ise İran ve Rusya! Bu saçma toplantıda sazı eline alan Reisi ise Suriye’deki varlıklarının meşruiyetini savunmak için akıl dışı sözler sarf etmiş.

Katillerin buluşması tiyatro kıvamında gerçekleşti. Suriye’yi yerle bir eden katiller ellerindeki kanı temizlemek için Fırat ve Dicle’de yıkansalar da bu pislik temizlenmez!

whatsapp-image-2023-05-03-at-15-45-18.jpeg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum