1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. “Kanlarınız, Canlarınız ve Mallarınız İle İşgal Kuvvetlerine Karşı Direniş Sergilediniz”
“Kanlarınız, Canlarınız ve Mallarınız İle İşgal Kuvvetlerine Karşı Direniş Sergilediniz”

“Kanlarınız, Canlarınız ve Mallarınız İle İşgal Kuvvetlerine Karşı Direniş Sergilediniz”

Ulusal Özgürlük Cephesi Genelkurmay başkanı ve aynı zamanda Ahrau’ş-Şam askeri kanadı sorumlusunun sosyal paylaşım ağlarında bir beyanı yayınlandı.

23 Ağustos 2019 Cuma 19:06A+A-

Ebu Munzir şu açıklamalarda bulundu: “Diğer gruplardaki kardeşleriniz ile birlikte geçtiğimiz aylardan bu yana birçok bedel ödediniz. Saha ise kahramanlıklarınıza ve operasyonlarınıza şahit oldu. Kanlarınız, canlarınız ve mallarınız ile işgal kuvvetlerine karşı destansı bir direniş sergilediniz. Halkımızın canlarını ve ırzlarını korumak için Rusya’nın ve İran’ın köpeklerini yerle bir ettiniz.”

Munzir beyanında son günlerde geri çekinilen bölgeler sebebiyle zayıflanmaması ve azimetin yitirilmemesi gerektiğine vurguda bulundu. Tam tersine saflarımızı yeniden sıkılaştırmamız ve işgal edilen topraklarımızı ele geçirmek için düşmanlarımızın üstesinden gelmemiz gerek. Savaş devam ediyor ve bizim bu yolda sebattan hariç başka bir seçeneğimiz bulunmamakta. Şunu da unutmamamız gerekir ki mücahidlerimiz hak ve düşmanlarımız ise batıl üzereler ve ölülerimiz Cennette ölüleri ise Cehennemde’ler.

Askeri sorumlu şu açıklamaları ilave etti: “Bu yolda sabredin ve sebat edin. Sakın ola ki üzüntü ve pes etme duygusu kalplerinize ulaşmasın, çünkü Allah’a karşı olan inancımız sonsuzdur ve bizlerin kazananlar olacağımıza sonuna kadar inanmaktayız. Batılın ise bizim üzerinde bulunduğumuz Hakka karşı sebat etme şansı yoktur. Düşmanlar muhakkak ki mağlup olacaklardır ve unutmayın ki zafer zorluğun ve darlığın en zirvede olduğu noktada gelmektedir.”

Ulusal Özgürlük Cephesi, Ceyşu’l-İzze ve Hey’et Tahriru’ş-Şam el-Fethu’l-Mubin operasyon odasının en önemli gruplarını oluşturmaktalar ve geçtiğimiz aylarda Hama ve İdlib kırsallarında mücrim rejim militanları ile destekçisi işgalci Rusya’nın binlerce militanını öldürüp yaraladılar.

HABERE YORUM KAT