1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Kadıköy Belediyesi LGBTİ Sapkınlığını Sistematik Olarak Teşvik Ediyor
Kadıköy Belediyesi LGBTİ Sapkınlığını Sistematik Olarak Teşvik Ediyor

Kadıköy Belediyesi LGBTİ Sapkınlığını Sistematik Olarak Teşvik Ediyor

CHP’li Şerdil Dara Odabaşı yönetimindeki Kadıköy Belediyesi ve LGBTİ'liler 12 Maddelik eylem planı hazırlayarak Kadıköy’de sapkınlığı nasıl meşru hale getireceklerini açıkladı.

11 Mart 2020 Çarşamba 12:54A+A-

CHP yönetimindeki belediyeler, kamunun imkanlarını sapkınlık peşinde olan kişilere harcamaktan geri durmuyor. CHP’nin Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı’ndan skandal bir adım geldi. Kadıköy Kent Meclisine bağlı Kent Konseyi LGBTİ Meclisi’nin hazırladığı ‘Faaliyet Raporu’ CHP zihniyetinin gerçek yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. 12 Maddelik eylem planı hazırlayan sapkınlar, CHP ile birlikte el ele vererek Kadıköy’de sapkınlığı nasıl meşru hale getireceklerini açıkladı.

Sapkınların Kadıköy planı

İlk adım olarak ‘Cinsiyetsiz Tuvaletler’ kurulacağının açıklandığı eylem planında, “Belediye ait tüm binalarda her katta cinsiyetsiz tuvalet seçeneği de eklenmelidir. Tuvaletlere kullanıcıların LGBTİ+ farkındalıklarını artırmaya yönelik posterler asılmalıdır” ifadelerine yer verildi.

Belediyeye bağlı sağlık kuruluşları ile ilgili kısmında LGBTİ sapkınlara yönelik hedeflenen raporda, “Kadıköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı altı adet sağlık merkezi bulunmaktadır. Merkezin mesai saatleri dışında açık olması esnek koşullarda çalışan LGBTİ’lilerin sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi açısından önem taşımaktadır” ibareleri yer alıyor.

LGBTİ Dostu Mahallelerin oluşturulması istenen raporda, eşcinsel ahlaksızların, sapkınlıklarını rahatça işleyebilmesi için ‘Güvenli Mekanlar’ ve ‘Güvenli sokaklar’ kurulması hedefleniyor. Sapkınları korumak içinse belediyelerin kolluk kuvveti olan zabıtaların eğitilmesi hedefleniyor.

Paydaşları Kadıköy Belediyesi

Eşcinsel sapkınlığın meşrulaştırılması için ilçe içerisinde ‘LGBTİ algısı saha araştırması’ 4 yıllık eylem planı içerisinde yer alıyor. Belediyenin faaliyetlerini takip edileceğinin belirtildiği raporda, kütüphane, spor ve cinsel sağlık merkezlerinin kurulması da talep ediliyor. Raporun ‘Paydaşlar’ kısmında, söz konusu sapkın eylemleri hayata geçirmek için yardımcı olacak kurumun Kadıköy Belediyesi’nin ilgili birimleri olduğu ısrarla vurgulanıyor.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum