1. YAZARLAR

  2. Ali Atıf Bir

  3. İtinayla olay çarpıtılır
Ali Atıf Bir

Ali Atıf Bir

Yazarın Tüm Yazıları >

İtinayla olay çarpıtılır

30 Aralık 2009 Çarşamba 05:18A+A-

Olay böyleydi...

"TBMM Başkanı'nın evinin çevresinde iki asker subay yakalanır. Subayların üzerinden TBMM Başkanı'nın ve Adalet Bakanı'nın ev adresleri çıkar. Hatta subaylardan biri elindeki kağıdı yutmaya çalışır. Yapılan incelemede yakalanan subayların "Askeri İstihbarat Birimi" mensubu olduğu anlaşılır."

Bir kısım medya olayı işine gelmediği için hâlâ görmek istemiyor. Hatta çarpıtmak için elinden geleni yapıyor. Müessesemizin bir ikramı olarak bu bir kısım medyaya inandırıcı çarpıtma senaryoları önermek istiyorum...

1. çarpıtma

Genelkurmay Başkanı'nın lojmanının çevresinde iki polis yakalanır. Polislerin üzerinden Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı'nın lojman adresleri çıkar. Hatta polislerden biri elindeki kağıdı yutmaya çalışır. Yapılan incelemede yakalanan polislerin "Resmi İstihbarat Birimi " mensubu olduğu anlaşılır.

2. çarpıtma

İki subayın evinin çevresinde bir polis yakalanır. Polisin üzerinden iki subayın ev adresi çıkar. Polislerden biri elindeki kağıdı yutmaya çalışır. Yapılan incelemede polisin Emniyet Genel Müdürü olduğu anlaşılır.

3. çarpıtma

İki polisin evinin çevresinde iki subay yakalanır. Subayların üzerinden iki polisin ev adresleri çıkar. Subaylardan biri elindeki kağıdı yutmaya çalışır. Yapılan incelemede subayların Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri komutanı olduğu anlaşılır.

Bu da mı kesmedi? O zaman alın size son bir çarpıtma daha...

4. çarpıtma

İki evin çevresinde iki kağıt yakalanır. Kağıtlardan birinin cebinden TBMM Başkanı çıkar. Öteki kağıt elindeki Kara Kuvvetleri Komutanı'nı yutmaya çalışır. Yapılan incelemede kağıtların aslında polis olduğu anlaşılır.

Bu da mı yetmedi? Alın bir tane daha...

5. çarpıtma

İki evin çevresinde ben yakalanırım. Cebimden bir kağıdın adresi çıkar. Diğer elimi yutmaya çalışırım. Yapılan incelemede Bakırköy Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden kaçan, kendini Genelkurmay Başkanı olduğu sanan bir hasta olduğum ortaya çıkar.

Yetti mi? Hah... Oh be... Tamam çarpıtılacak diğer olayı söyleyin şimdi...

Çekirgelik

"Bilgi insanı kuşkudan, iyilik acı çekmekten, kararlı olmak da korkudan kurtarır." (Konfüçyüs)

BUGÜN

YAZIYA YORUM KAT