1. HABERLER

  2. HABER

  3. İstanbul Sancaktepe'de Patlama: 1 Ölü
İstanbul Sancaktepede Patlama: 1 Ölü

İstanbul Sancaktepe'de Patlama: 1 Ölü

İstanbul Sancaktepe'de meydana gelen patlamada bir kişi hayatını kaybetti. Polis, canlı bomba ihtimali üzerinde duruyor.

10 Şubat 2012 Cuma 06:13A+A-

Parçalanmış ceset üzerinde henüz kimlik tespiti yapılamazken, kadının 'canlı bomba' mı yoksa bomba taşıyan 'kurye' mi olduğu henüz netleşmedi.

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde üzerinde taşıdığı patlayıcı madde infilak eden kadın hayatını kaybetti. Polis, ölen kadının kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.

İstanbul sancaktepe'ye bağlı Akpınar Mahallesi İmamıazam Caddesi Temel Sokak'ta gece 23:30 sıralarında bir patlama meydana geldi.

Olayda kadın olduğu belirlenen bir kişi hayatını kaybetti. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede kadının üzerinde taşıdığı patlayıcı maddenin infilak etmesi sonucu parçalanarak öldüğü belirlendi. Patlamada hayatını kaybeden kadının kimliği belirlenmeye çalışılıyor.

Bu arada, olay yerinden motosikletle uzaklaştığı iddia edilen bir kişinin yakalanması için de bölgede çalışma başlatıldı.

Bölgedeki ikinci bir patlamaya karşın sinyal kesici jammerlarla önlem alan polis ekipleri, güvenlik gerekçesiyle gazeteci ve vatandaşları olay yerine yaklaştırmıyor.

NTVMSNBC

HABERE YORUM KAT