
İspanya'da soykırım şarkıları söyleyen 50 kişilik kafile uçaktan atıldı
İspanya'nın Valensiya Havalimanı'nda kalkış sırasında uçakta soykırım şarkıları söyleyen 50 kişilik kafile uçaktan atıldı.
HAKSÖZ HABER
Yaklaşık 2 yıldır aralıksız süren soykırım ve açlığa sebep olan bebek katili İsrail, tüm dünyada nefretin odağı haline gelmiş durumda.
Yapılan soykırım ve aç bırakmaların onlarca can aldığı Gazze için sevinç naraları atan siyonistler, gittikleri her ülkede insanlar tarafından dışlanmaya devam ediyor.
Son olarak İspanya'dan uçuş yapacak olan Vueling Hava Yolları'na ait uçakta bulunan 50 kişilik siyonist öğrenci kafilesi ve sorumlu öğretmenleri, toplu bir şekilde soykırım şarkıları söyledikleri için uçaktan atıldı.
Uçakta bulunan yolcular, görevliler ve pilot da dahil olmak üzere herkesin tepki gösterdiği olayda, sorumlu siyonist öğretmen direnmesine rağmen ters kelepçeyle göz altına alındı.
Olayın ardından birçok siyonist yetkili, yaşanan olayın ve muamelenin Antisemitik olduğunu iddia etse de, havayolları tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.
Katlettiği bebekler, açlıktan can veren masumlar ve binlerce insanın soykırıma uğramasına rağmen yaşanılan en ufak olayda "Antisemitizm" naraları atılarak yapılan mağdur edebiyatı, artık insanlar tarafından kabul gören bi unsur olmaktan çıkmış durumda.
Soykırımcılar dünya üzerinde gittikleri her yerde nefretle karşılanmaya devam ediyor.







HABERE YORUM KAT