1. HABERLER

  2. HABER

  3. RAPORLAR

  4. İslam düşmanlığında buluştular!
İslam düşmanlığında buluştular!

İslam düşmanlığında buluştular!

Hizb-ut Tahrir’in  programı İslam düşmanı çevreleri bir araya getirdi!

19 Ocak 2023 Perşembe 14:00A+A-

HAKSÖZ  HABER

Hizb-ut Tahrir Türkiye’nin  “Toplumsal Çöküş - Sorunlar ve Çözüm” isimli kampanyası 21 Aralık tarihinde Köklü Değişim Medya İstanbul ofisinde gerçekleştirilen basın toplantısı ile resmi olarak kamuoyuna duyurulmuştu.

Hizb-ut Tahrir’in programından sonra ise İslam düşmanlığıyla tanınan çevreler hızlıca linç kampanyası başlattılar. Cumhuriyet, Oda TV benzeri yayın organları “terör örgütü” yalanıyla organizatörleri itham altında bırakmak istediler.

baslgfgiksiz.jpg

Ancak iki kişi vardı ki bunlar laik-Kemalizm’in farklı franksiyonlarında olmalarına rağmen İslam düşmanlığı söz konusu olduğu zaman hemen bir araya gelmeyi başardılar. Esedçi Barış Atay ile ırkçılık üzerinden İslam düşmanlığı yapan provokatör Ümit Özdağ tehdit eden bir üslupla Hizb-ut Tahrir’i hedef aldı.

basliksiz-118.jpg

İslam düşmanlığının sağ ve sol cepheleri birbirlerinden farklı görünseler de nerede durdukları gayet iyi biliyorlar. Hizb-ut Tahrir’in programına karşı gösterilen mide bulandırıcı tepkiler Türkiye'deki kemikleşmiş İslam düşmanlığı bir kere daha herkese gösterdi!

HABERE YORUM KAT

9 Yorum