1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. “İşgalci İsrail direniş sebebiyle Gazze’de ilerleyemiyor!”
“İşgalci İsrail direniş sebebiyle Gazze’de ilerleyemiyor!”

“İşgalci İsrail direniş sebebiyle Gazze’de ilerleyemiyor!”

İşgal rejimi kara saldırısını başlattı ancak işler beklediği gibi gitmeyince çareyi bilgi akışını kesmekte buldu.

01 Kasım 2023 Çarşamba 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Gazze’de yaşanan ağır bombardıman sebebiyle bölge ile iletişim kanalları ciddi sıkıntıya girdi. Siyonist rejim kara saldırılarını başlatırken beklediği ilerleyişi sağlayamadığı için bölgeden gelen bilgi akışını kesmenin yollarını arıyor.

Siyonist çetenin resmi makamları Kassam Tugayları tarafından “11 İsrail askerinin öldürüldüğü” bilgisini paylaştı. Bunun dışında Gazze’de yaşananlarla alakalı çok fazla bilgi geliyor. Sıcak çatışmalar devam ederken Kassam’ın da rakamlarla tam sayıyı aktarması mümkün olmuyor.

Teyide muhtaç olan bu bilgileri aktarmak yerine Kassam Tugayları’nda yetkili bir askerin yaptığı açıklamaları aktarıyoruz:

İşgalci İsrail askerleri arasındaki ölü sayısı açıklananın çok üzerindedir. İşgal tankları şiddetli direniş nedeniyle Gazze'deki hedefledikleri eksenlerde ilerleyemiyorlar. Kassam çok sayıda işgalci İsrail askerî aracını –tank, buldozer, zırhlı araç- imha etti. Mücahitler işgal rejimi ile birden fazla bölgede çatışmaya devam ederken düşmana göz açtırmıyor.

Siyonistler bekledikleri mevzileri kazanmış olsalardı bilgi akışının çok hızlı bir şekilde sağlanacağını şüphe yok. Telegram üzerinden Kassam üst düzey isimlerinden yapılan açıklamalar da direniş mevzilerinin savaşta önemli kazanımlar elde ettiğini gösteriyor. Rabbimiz mücahitlerin yardımcısı olsun!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum