1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Irkçılığın, mülteci düşmanlığının geldiği son nokta!
Irkçılığın, mülteci düşmanlığının geldiği son nokta!

Irkçılığın, mülteci düşmanlığının geldiği son nokta!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce selam vermek için durduğu çocuğun Suriyeli olduğunu anlayınca hızlıca uzaklaştı!

29 Kasım 2021 Pazartesi 11:39A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’de başta Suriyelilere dönük olmak üzere ırkçı, milliyetçi zorbalık her geçen gün daha da olağanlaşıyor. Medya ve siyasetin başını çektiği yabancı düşmanlığı artık küçücük çocukları dahi hedef alıyor!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce siyasilerin alışıldık “halk ile kucaklaşma” gezilerinden birisini gerçekleştirirken yolda bir çocuk görüyor. Selam vermek için duran Muharrem İnce çocuğun Arap olduğunu anlayınca hızlıca oradan uzaklaşıyor!

Bir çocuğa verilecek selamı dahi “yabancı” olduğu düşünüldüğü için çok gören gaddar ve çirkin bir zihniyetle karşı karşıyayız! Minik yavrucak kendisine selam vermek için gelen birisini görünce ister istemez elini dahi uzatıyor. Çevredekilerin çocuğun Arapça bildiğini ifade etmesi üzerine ise İnce sevgi gösterisinde bulunmak yerine düşmanlık göstermeyi tercih ediyor.

Allah bunlara güç vermesin. Ufacık bir çocuğa bile tahammülü olmayanlar mülteci kardeşlerimizin geri kalanına kim bilir neler yapacaklardır?

HABERE YORUM KAT

13 Yorum