1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Irkçı Tanju Özcan, Bolu’da Nazi kuralları uygulamaya başladı
Irkçı Tanju Özcan, Bolu’da Nazi kuralları uygulamaya başladı

Irkçı Tanju Özcan, Bolu’da Nazi kuralları uygulamaya başladı

​​​​​​​Irkçı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentteki sığınmacıların nikah ücretinin 100 kat artırılarak 100 bin liraya yükseltilmesi için teklif verdiğini açıkladı. Sebebini ise "Sığınmacıların Bolu'ya yerleşmelerini istemiyoruz" sözleriyle savundu.

11 Kasım 2021 Perşembe 19:53A+A-

Seçildiğinden bugüne kadar halka hizmetten çok ırkçı uygulamalar ile kendini gündeme getirmeyi başaran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir kez daha sığınmacılara yönelik sözleriyle gündeme geldi.

"Yabancıların Bolu'da evlenip Bolu'ya yerleşmelerini çoluk çocuk sahibi olmalarını istemiyoruz. Ülkelerine dönmelerini istiyoruz" diyerek, Belediye meclisine verdiği teklifi böyle savundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yabancı uyrukluların nikah ücretlerine 100 kat zam yapılmasını istedi.

Özcan, "Taraflardan ikisinin de ilk nikahıysa fiyat tarifesindeki düşük rakam uygulanacak. Taraflardan birinin yada ikisinin yabancı uyruklu olması halinde ise nikah ücreti 100 bin lira olacak” dedi.

Tanju Özcan, belediye meclisine sunacağı teklifin sebebini de şöyle açıkladı:

"İki tane yabancı uyruklu Bolu’da evlenmesin diye, Bolu’ya yerleşmesin diye, Bolu’da çoluk çocuk sahibi olmasın diye, iki Suriyeli, iki Iraklı Bolu’da evlenmesin diye işte biz bu düzenlemeyi getiriyoruz."

Bolu Belediye Başkanı Özcan, geçtiğimiz aylarda da yabancı uyrukluların su faturası ve katı atık vergisi ücretlerine 10 kat zam uygulanacağını duyurmuştu.

Özcan, göreve geldikten sonra mültecilere ayni ve nakdi yardımda bulunulmaması için de talimat vermişti.

HABERE YORUM KAT

10 Yorum