1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. İRAN

  4. İran medyası yalanlarına devam ediyor!
İran medyası yalanlarına devam ediyor!

İran medyası yalanlarına devam ediyor!

İran devlet televizyonu alakasız görüntüler kullanarak Türkiye’nin Karabağ’a terörist(!) yolladığını iddia etmiş.

02 Kasım 2020 Pazartesi 14:18A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye karşıtlığının bayraktarlığını üstlenen İran rejimi yalanlara doymak bilmiyor. Her platformda Türkiye üzerinden ümmetçi siyaset perspektifini hedef alan İran kendi mezhebi taassubunu da göstermiş oluyor. İran yalanlarının alıcısı ise muhakkak bulunuyor. Satın alınmış zihinler ve kalemler İran’ın fitnelerini yaymaya devam ediyorlar!

Son örnek Karabağ üzerinden yaşandı. Sahte görüntüler üzerinden Türkiye’nin Karabağ’a terörist(!) gönderdiğini iddia eden İran devlet televizyonu İran’ın ümmet coğrafyasının dört bir tarafına ihraç ettiği rafızi katliam ordularını ise görmezden gelmiş. Bir yere katil ordusu yollamak denildiği zaman İran’ın Irak ve Suriye’ye gönderdiği eli kanlı tugaylar geliyor Müslümanların zihnine.

İran’ın Karabağ konusundaki tutarsız siyasetini bir kere daha gözler önüne seren bu haber(!) Türkiye’nin sahadaki etkinliğini artırdığı zaman düşmanlarının nasıl eteklerinin tutuştuğunun da göstergesi aynı zamanda. Yalan haber üretmeye daha uzun zaman devam edecekmiş görünen İran medyası bu saçma içeriklerle kendisini dünyaya izhar etmiş oluyor aslında. Karşımızda kokuşmuş, mezhepçi, eli kanlı bir rejim olduğunu gerçeğini insanlığa haykırıyor!  

HABERE YORUM KAT

1 Yorum