1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. İran her zaman olduğu gibi zalimler için elinden geleni yapmaya hazır!  
İran her zaman olduğu gibi zalimler için elinden geleni yapmaya hazır!  

İran her zaman olduğu gibi zalimler için elinden geleni yapmaya hazır!  

İran devlet televizyonu Ukrayna’nın sivilleri hedef aldığını ileri sürdü!

31 Mart 2022 Perşembe 13:00A+A-

HAKSÖZ HABER

İran devlet televizyonu Rusya’nın Ukrayna’da işgal ettiği bölgeleri “özel izinle” gezmiş. Rus askerlerinin sivillere yardımcı olmak için kumanya dağıttığından bahseden İranlı muhabirin bir tek gözyaşları eksik!

Rusya’nın işgal ettiği bölgede gezen muhabirler, Ukrayna ordusunun bölgeye kontrolsüz bir şekilde top atışı yaptığını ve birçok insanın evlerini terk etmek zorunda kaldığını telefon, internet hatları ve bölgenin alt yapısının tamamı yok olduğunu dile getiriyor.

Bunların sorumlusu ise bölgeyi işgal eden Rusya değil ülkesini işgalden kurtarmaya çalışan Ukrayna! Bir banka şubesinin önüne gelen İranlı muhabirler Ukrayna ordusunun attığı füze sonucu birçok sivilin burada hayatını kaybettiğini iddia ederken Rusya’nın Ukrayna’da ne işi olduğuna dair hiçbir söz etmiyorlar!

Hulasası İran her zaman olduğu gibi zalimler için elinden geleni yapmaya hazır!  İran, Suriye’de kendisinin ve Rusya’nın işlediği cürümleri de muhaliflerin üzerine yıkmaya çalışan bir dezenformasyon politikası yürütüyordu! İran’ın algı operasyonlarına karşı uyanık olunmazsa körle yatan şaşı kalkar misali zihinlerin bulanması da kaçınılmaz hale geliyor!

HABERE YORUM KAT