1. HABERLER

  2. HABER

  3. İki Gün Sonra Şaibe Keşfetti: Oylar Yeniden Sayılsın!
İki Gün Sonra Şaibe Keşfetti: Oylar Yeniden Sayılsın!

İki Gün Sonra Şaibe Keşfetti: Oylar Yeniden Sayılsın!

Mustafa Sarıgül seçimlerde şaibe olduğunu iddia edip İstanbul'daki tüm oyların yeniden sayılmasını istedi."Sandıklar şaibelidir. İlçelerde sandıklar yeniden sayılsın." dedi.

01 Nisan 2014 Salı 13:48A+A-

Seçim gününden bugüne şaibelerin devam ettiğini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi İBB adayı Mustafa Sarıgül, "Onlarca ilçede okullarda elektrikler kesildi. Oylar ortalıkta dolaştı. Sandıkları korumak için şuan dahi mücadele ediyoruz" dedi.

Birçok okulda elektriklerin kesildiğini iddia eden Sarıgül, "Seçim gününden itibaren benzer şaibeler devam ediyor. Onlarca ilçede okullarda elektrikler kesildi. Oylar ortalıkta dolaştı. Sandıkları korumak için şuan dahi mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Şahsına yönelik sansürün uygulandığını belirten Sarıgül, "Sonuçlar ne olursa olsun bu seçim demokrasi tarihine ne yazık ki şaibeli bir seçim olarak geçecektir. Kampanya başından bu yana demokrasi ve etik kurallarla bağdaşmayan saldırılarla karşılaştık. Başbakan tv ve gazeteleri doğrudan arayarak şahsıma sansür uyguladı. Tek iletişim kanalımız olarak kalan sosyal medya yasaklandı. Son olarak adaylıktan çekildiği şeklinde binlerce yalan SMS atıldı" diye konuştu.

(Yeni Şafak)

HABERE YORUM KAT