1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. İETT ile yaz sıcağında serinletici bir yolculuk...
İETT ile yaz sıcağında serinletici bir yolculuk...

İETT ile yaz sıcağında serinletici bir yolculuk...

Son yıllarda İBB otobüslerinin yanmasına alışmıştık bu sefer ki denize düştü!

17 Ağustos 2023 Perşembe 16:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Ekrem İmamoğlu yönetiminde İBB tarihinin en kötü yıllarını yaşıyor. Recep Tayyib Erdoğan ile başlayan olumlu süreç son dönemde yıllardır devamlılığı olan işlerin dahi aksatılmasıyla epey kötü bir noktaya geriledi.

İBB’nin ulaşım ağı aksayan metro ve otobüs seferleri bir türlü açılmayan raylı sistem hatları sebebiyle oldukça fazla eleştiri alıyor. Özellikle İBB otobüslerinde çıkan yangınlar bir dönem çok fazla gündem oluyordu. Bakımsızlık sebebiyle çıktığı ifade edilen yangınlar da çok şükür ki şuana kadar bir can kaybı yaşanmadı. Bu gidişle Ekrem İmamoğlu yaklaşan seçimlerde ipi göğüsleyemezse tek başarısı başkanlığı sürecinde kimsenin hayatını kaybetmemiş olması olacak! İstanbullular az daha sabretsin

İETT otobüslerinin yanmasına alışmışken bu sefer ise oldukça farklı bir durumla karşı karşıya kalındı. Ragıp Gümüşpala Caddesi'nde İETT garajı içerisindeki otobüs duraklarında park halinde olan ve EM1 Kulaksız-Eminönü hattında çalışan boş özel halk otobüsü, henüz belirlenemeyen nedenle kaymaya başladı.

Doğru zamanda müdahale edilmeyince otobüs denize düştü. Denize düşen otobüs bir süre sonra suya gömüldü. Acaba İETT yetkilileri otobüsün bakımsızlık sebebiyle yanmasından mı korktular? "Yanmasındansa ıslanması iyidir" diyerek müdahale etmekten geri mi durdular? İşin şakası bir yana yaz sıcağında serinletici bir yolculuk deneyimi için toplu taşımayı kullanabilirsiniz. Çalışmayan klimalar sizi ürkütmesin… İETT her şeyin bir çaresini bulur!

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

2 Yorum