1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. İdlib’e Saldıran Katil Esed Rejimi Üç Çocuk ve Bir kadını Katletti!
İdlib’e Saldıran Katil Esed Rejimi Üç Çocuk ve Bir kadını Katletti!

İdlib’e Saldıran Katil Esed Rejimi Üç Çocuk ve Bir kadını Katletti!

Esed rejimine ait savaş uçaklarının İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki zorla yerinden edilen sivillerin sığındığı bir kampa düzenlediği saldırılarda üçü çocuk, biri kadın toplam 4 sivil yaşamını yitirdi.

09 Temmuz 2019 Salı 17:04A+A-

Beşşar Esed rejimine ait savaş uçaklarının İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi içindeki Deyr Şarki köyünde zorla yerinden edilen sivillerin sığındığı bir kampa düzenlediği saldırılarda üçü çocuk, biri kadın toplam 4 sivil yaşamını yitirdi, çok sayıda sivil yaralandı.

Esed rejimi ordusu ve İran destekli yabancı teröristlerden oluşan rejim güçleri, sabah saatlerinden itibaren İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi sınırları içerisindeki Han Şeyhun ilçesine, Bidama ve Teftenaz beldeleri ile Kefer Battih, Naciyye, Deyr Şarki köylerine hava ve kara saldırıları düzenledi.

Sivil Savunma (Beyaz Baretliler) kaynaklarından alınan bilgiye göre, Esed rejimine ait savaş uçaklarının Deyr Şarki köyünde zorla yerinden edilen sivillerin sığındığı bir kampa düzenlediği saldırılarda üçü çocuk, biri kadın toplam 4 sivil hayatını kaybetti, çok sayıda sivil yaralandı.

Yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. (AA)

HABERE YORUM KAT