1. HABERLER

  2. HAKSÖZ OKULU

  3. İdlib’de Yaşam Mücadelesi Veren Kardeşlerimizi Unutmayalım!
İdlib’de Yaşam Mücadelesi Veren Kardeşlerimizi Unutmayalım!

İdlib’de Yaşam Mücadelesi Veren Kardeşlerimizi Unutmayalım!

Özgür-Der ile Bilgi ve Erdem Vakfı yetkilileri İdlib bölgesinde yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize yönelik yardım çağrısında bulundu.

21 Mayıs 2020 Perşembe 15:23A+A-

HAKSÖZ-HABER

Ramazan’ın sonuna yaklaştığımız şu günlerde infak, zekat ve fıtır sadakalarını Suriye’deki mazlumlarla buluşturmaya devam eden Özgür-Der ve Bilgi ve Erdem Vakfı yetkilileri Kovid-19 pandemisi sürecinde yardımların azalmasıyla beraber Suriye’deki ağırlaşan şartlara dikkati çekerek yardımların artırılması çağrısında bulundu.

Özgür-Der Amasya Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Benli, salgının getirdiği şartlar sebebiyle herkesin sıkıntı yaşadığını fakat Suriye'de evlerinden çok uzakta çadırlarda yaşamak zorunda kalan binlerce insanın daha vahim bir durumda olduğunu belirtti. Benli, Ramazan ayı vesilesiyle yardımların bu bölgelere aktarılması gerektiğinin altını çizdi. 

Bilgi ve Erdem Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Yavuz Karaoğlu da Kovid-19 salgını sürecinde İdlib’e yönelik yardımların azaldığını hatırlatıp yardımların azalması sonucunda bölgede zaten zor olan yaşam koşullarının daha da zorlaştığını vurguladı.

Karaoğlu Özgür-der, Bilgi ve Erdem Vakfı ve Türkiye’deki diğer kurum ve kuruluşların İdlib için düzenlediği yardım kampanyalarına katılma çağrısını yineledi.

Ramazan süresince yaptığımız infak, zekat ve fıtır sadakalarının Ramazan’ın bitimine kadar artırılarak sürdürülmesinin yanı sıra bayramdan sonra da devam etmesi önem arz ediyor.

Özgür-Der'in Kumanya Kampanyası için tıklayınız

Bilgi ve Erdem Vakfı Un Kampanyası için tıklayınız

HABERE YORUM KAT