1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. İçişleri Bakanlığı Ne Yapmaya Çalışıyor?
İçişleri Bakanlığı Ne Yapmaya Çalışıyor?

İçişleri Bakanlığı Ne Yapmaya Çalışıyor?

Amr Ahmed Abdulaty Okasha adlı Mısır vatandaşı, dün TEM ekiplerince Bayrampaşa’daki evine baskın yapılarak gözaltına alındı. Amr Ahmed’in deport edilmesinden endişe ediliyor.

14 Mart 2019 Perşembe 18:26A+A-

HAKSÖZ HABER

Amr Ahmed’in Türkiye vatandaşı olan eşi Sevgi Okasha, dün yaşadıkları eve TEM ekiplerince baskın düzenlendiğini ve kocasının terör bağlantısı şüphesiyle Mısır'a gönderilmek üzere gözaltına alındığını duyurdu. 

Silahlarla evinin basıldığını ve her tarafın didik arandığını anlatan Amr Ahmed’in eşi Sevgi Hanım, konuyla ilgili sitemize şunları söyledi:

“13.03.2019 tarihinde dün gece saat 23:00-24:00 sularında özel terör timi evimi bastı. Biz neye uğradığımız şaşırdık. Evde de arama yapıldı ve eşimin suçunu sordum, sınırla ilişkisi var, dediler fazla bilgi veremeyiz, dediler. Daha sonra eşimi Bayrampaşa Yıldırım Karakoluna götürdüler.  Eşimin, yanına sadece bir miktar para almasını istediler. Gece yarısı avukatımıza, karakoldan, eşimin terörle bağlantısı olduğuna dair şüphe olduğunu söylemişler. Birkaç gün misafir edip daha sonra ülkesine; Mısır’a deport edeceklermiş.

Resmi nikahımız var. Türkiye'de resmi aile oturumu var eşimin. İki buçuk yaşında bir oğlumuz var. Eşimin terörle bir bağlantısı olsaydı ben mutlaka bilirdim. Türkiye'de resmi olarak çalışıyor. Fatih'te ticari şirketimiz var. Üç ortakla birlikte çalıştırıyoruz.

Yetkililere sesleniyorum: Ben bu vatanın evladıyım. 8 ve 2 yaşında iki erkek evladımız var. Bir vatandaş olarak, bir anne olarak yetkililere sesleniyorum. Lütfen eşimi deport etmeyin.”

3334341e-da4d-415c-9f08-b98b34cd2758.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum