1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Hizb-ut Tahrir mensupları Odatv’nin ihbarcılığı ve Emniyetin işgüzarlığı sebebiyle gözaltına alındı!
Hizb-ut Tahrir mensupları Odatv’nin ihbarcılığı ve Emniyetin işgüzarlığı sebebiyle gözaltına alındı!

Hizb-ut Tahrir mensupları Odatv’nin ihbarcılığı ve Emniyetin işgüzarlığı sebebiyle gözaltına alındı!

Başta Odatv olmak üzere sol-Kemalist medyanın ihbarcı yayınları sonucu Hizb-ut Tahrir mensubu gençlerin evine gece yarısı panzerlerle yapılan baskında 5 Müslüman gözaltına alındı.

04 Şubat 2021 Perşembe 20:40A+A-

HAKSÖZ HABER

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki olayları ‘direniş’ adı altında gündemleştirmeye çalışan sol-Kemalist medya diğer taraftan ise İslami kesime zorbalık yapılması ve baskı uygulanması için tam gaz ihbarcılığına devam ediyor.

29 Ocak günü, İstanbul Üsküdar sahilinde hilâfetin ilgasının hicri 100. yıldönümü sebebiyle “Hilâfet’i Kurun” dövizleri ile belgesel çekimi yapan beş Hizb-ut Tahrir mensubu, evlerine gece yarısı panzerler eşliğinde düzenlenen polis baskınıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan kardeşlerimizin isimleri şöyle: Muhammed Emin Yıldırım, Ramazan Gümüş, Kerim Karahisar, Faruk Özmen ve Mustafa Mert.

Sedef Ünal isimli müfterinin sosyal medya üzerinden yaptığı “Üsküdar'da ‘hilafeti kurun’ diyen bir grup! IŞİD İstanbul'da cirit atıyor, bilmem biliyor musunuz? Yoksa tasvip mi ediyorsunuz?” paylaşımının ardından; Oda TV, Sözcü, Cumhuriyet gibi İslâm düşmanlığı tescilli yayın organlarının konuyu gündemde tutmaları ve “IŞİD” iftirasını ısrarla haberlerinde işlemeleri sonrası bu gözaltılar gerçekleşti.

Boğaziçi’nde yaşanan olaylarda gözaltı süreçlerini eleştiren yayın organları tamamen yalan ve iftira üzerine kurulu olan haberleriyle Müslümanları hedef gösteriyor. IŞİD ile Hizb-ut Tahrir arasında sadece ‘hilafet’ kavramından yola çıkılarak kurulan bağ ise cahilliği ve adaletsizliği ortaya çıkartıyor.

İhbarcı ahlaksız basına yakışan bir şekilde hareket eden Emniyet ise hedef gösterilen Müslümanların ne yaptıklarını dahi büyük ihtimalle bilmiyordur. İslami değerlere her türlü hakareti yapan alçaklar gözaltına alınınca memlekete birbirine katan ahlaksızlar, masum insanları hedef gösterip ‘hukuku’ bir sopa kullanmaktan çekinmiyorlar. Bu rezillik karşısında insanın yüzü kızarıyor. Ancak artık utanması kalmamış meşum çevrelerin özünde korkaklıktan beslenen müfteri karakterlerini en yakın zamanda tekrar göstereceklerine şüphemiz yok!

HABERE YORUM KAT

10 Yorum