1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Hamas işgal askerlerini dronlarla imha ediyor!
Hamas işgal askerlerini dronlarla imha ediyor!

Hamas işgal askerlerini dronlarla imha ediyor!

İngiliz Telegraph gazetesinin haberinde, Hamas'a ait dronlar işgal ordusunu hezimete uğratıyor!

02 Kasım 2023 Perşembe 15:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Telegraph'ın haberine göre Kassam Tugayları dronlarla Siyonist mevzileri yerle bir ediyor. Hamas tarafından yönetilen cihaz kendi video görüntüsünü de çekiyor. Bir defa hedefi bulunca, robotik olarak hedefe yönelerek saldırıya geçiyor. Turuncu kuyruk denge ve hedefi vurmak için kılavuz olurken öndeki siyah kısımdaki bomba ise hedefini vurmak için düşüyor. 

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak turuncu kuyruğu olan siyah bir bomba, birkaç saniye boyunca havada sallanıyor ve sonra düşüyor.

Geniş açılı çekim, Siyonist askerlerden dinlenme halindeki bir grubu vuruyor. Bombayı fark eden askerlerden bazıları kaçmaya çalışırken bazıları ise olduğu yerde kalakalıyor. Ukrayna ordusunun Rusya’ya karşı sık sık kullandığı bu dronlar beklenmedik anda düşman mevzilerine tesir etme kabiliyetine sahip.

Açıklama: Al-Qassam Brigades carried out a drone attack on IDF soldiers in Beit Hanoun. The group dropped a craft-made copy of a M26A2 hand grenade

Gaze Beit Hanoun’da Al-Qassam’ın saldırısından nasibini alan Siyonist askerler

Tel Aviv Üniversitesinde dron teknoloji uzmanı Liran Antebi Deutche Welle kanalına konuyla alakalı şunları söyledi:

Hamas’ın kompleks ve beklenmedik dronları bizi şaşırttı. Teknolojik olarak çok ileri olmasalar da daha önce öngöremeyeceğimiz kadar ölümcüller.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum