1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Gazze ile dayanışma zamanı!
Gazze ile dayanışma zamanı!

Gazze ile dayanışma zamanı!

Siyonist işgalcilerin büyük yıkıma uğrattıkları Gazze’de evleri yıkılan kardeşlerimize destek olmak için başta yardım kuruluşlarımız olmak üzere herkes harekete geçmeli!

14 Mayıs 2021 Cuma 18:13A+A-

HAKSÖZ HABER

Gazze halkının Aksa’nın korunması için ortaya koyduğu büyük fedakarlık Siyonist saldırganlığın azgınlaşmasını beraberinde getirdi. Siyonist çetenin yoğun bombardımanı neticesinde çok sayıda kardeşimiz şehit düşlerken, aynı zamanda bir çok aile de evsiz kaldı.

Türkiyeli Müslümanlar olarak direnişle dayanışmamızı bu kardeşlerimize destek vererek güçlendirebiliriz. Evleri yıkılan kardeşlerimize vereceğimiz destek hem Gazze halkının  direnişine katkı olacak, aynı zamanda da Filistinlileri çaresizliğe mahkum etmeye çalışan Siyonist çeteye de anlamlı bir cevap teşkil edecektir.

Bu noktada başta İHH olmak üzere yardım kuruluşlarımızın başlatacağı bir çalışmanın kamuoyundan etkili biçimde destek göreceğine inanıyoruz. İHH’nın öncülük edeceği bir kampanyanın yine Kızılay, AFAD gibi kuruluşları da harekete geçirerek Gazze halkıyla topyekün bir dayanışmaya dönüştürülmesi beklentimizdir. 

 

 

HABERE YORUM KAT