1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Gazeteci Muin Naim’in annesi Siyonistler tarafından şehit edildi
Gazeteci Muin Naim’in annesi Siyonistler tarafından şehit edildi

Gazeteci Muin Naim’in annesi Siyonistler tarafından şehit edildi

Türkiye’deki aktif gazetecilik yapan Filistinli Muin Naim’in annesi ve yeğenleri Siyonistlerin dün gerçekleştirdiği saldırıda şehit oldu.

08 Ocak 2024 Pazartesi 11:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’de Filistin gündemine dair sık sık  mikrofon uzatılan isimlerin başında gelen gazeteci Muin Naim’in ailesi Gazze’de ikamet ediyordu. Sosyal medya hesabından ailesinin durumu hakkında bilgi veren Naim gece saatlerin yolladığı paylaşımında annesinin Siyonistler tarafından şehit edildiğini duyurdu. 

Dün sosyal medya paylaşımında abisinin üç çocuğu ile üç torununun şehit olduğunu, annesinin ise ağır yaralandığını belirten Naim, bugün annesinin vefat haberini duyurdu.
Naim’in annesi 87 yaşında hayatını kaybederken, yeğenlerinin yaşlarının 9 aydan 28’e kadar değiştiği öğrenildi.

basliksiz-012.jpeg

“6 torununu şehit veren ve kendisi ağır yaralan 87 yaşındaki sevgili annem şehitler kervanına katıldı” sözleriyle annesinin şehadet haberini duyuran Muin Naim’e sosyal medyadan destek mesajları verilirken 87 yaşındaki  bir kadının dahi hedef alınması Siyonist barbarlığın ne demek olduğunu herkese bir kere daha gösterdi!

Bizler de bu vesileyle başta Muin Naim olmak üzere tüm Gazze halkına başsağlığı diliyoruz. Rabbimiz şehitlerin hesabını sormayı bizlere nasip etsin!

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

3 Yorum