1. HABERLER

  2. HABER

  3. Foucault'nun sapkın pedofil eğilimleri olduğu iddia edildi
Foucault'nun sapkın pedofil eğilimleri olduğu iddia edildi

Foucault'nun sapkın pedofil eğilimleri olduğu iddia edildi

Serbestiyet'in aktardığı habere göre arkadaşlarından Guy Sorman Foucault’nun pedofil olduğunu iddia etti. Cinsi sapkın eğilimlere de sahip olan Foucault, Batı entelijansiyasının içler acısı halini gösteriyor...

29 Mart 2021 Pazartesi 12:23A+A-

Fransa’daki ifşa dalgasında hakkında ağır iddialar atılan son entelektüel Cinselliğin Tarihi’nin yazarı Michel Foucault oldu. Foucault’nun arkadaşlarından Guy Sorman İngiliz The Times gazetesine Foucault'nun 1960'ların sonlarında Tunus'ta yaşadığı köyde Arap çocuklarla cinsel ilişki kuran pedofil bir tecavüzcü olduğunu söyledi. Köyü ziyaret ettiklerinde şahit olduklarını daha önce anlatmadığına pişman olduğunu söyleyen 77 yaşındaki Sorman, gördükleri için “tamamen aşağılık ve aşırı ahlaki çirkinlik” dedi.

Cinsel yönelim ve etnisiteye dair tarihsel adaletsizlikler hakkında farkındalık yaratma iddiasındaki iptal kültürünün işaret ışığını yakan, Cinselliğin Tarihi kitabının yazarı ünlü Fransız filozof Michel Foucault, Fransa’da entelektüeller arasındaki pedofili hesaplaşmasına adı karışan son ünlü isim oldu.

The Times gazetesinin haberine göre, Foucault’nun entelektüel arkadaşlarından Guy Sorman, 1984’te 57 yaşında ölen Foucault’nun 1960’ların sonlarında Tunus’ta yaşarken, Arap çocuklarla cinsel ilişki yaşayan pedofil bir tecavüzcü olduğunu iddia etti.

77 yaşındaki Sorman, Foucault’yu 1969’da filozofun yaşadığı Tunus yakınlarındaki Sidi Bou Said köyünde Paskalya tatili sırasında bir grup arkadaşıyla ziyaret ettiğini, köyde küçük yaşta çocukların Foucault’nun arkasından “beni de al, beni al “diye koştuklarını anlattı.

Kaynak: Serbestiyet

HABERE YORUM KAT