1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Esed'in Türkiye temsilcileri propagandaya devam ediyor: "Adam kazandı"
Esed'in Türkiye temsilcileri propagandaya devam ediyor: "Adam kazandı"

Esed'in Türkiye temsilcileri propagandaya devam ediyor: "Adam kazandı"

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Suriye'deki katil Baas rejimi ile yakınlaşmanın hızlandırılması gerektiğini belirttiği yazılarının ardından televizyon ekranlarından da Esed propagandasını sürdürüyor.

23 Ağustos 2022 Salı 12:10A+A-

HAKSÖZ HABER

“Kızsak da kızmasak da gerçek bu. O hâlde yapılacaklar belli: İstikamet Şam! Heyette üst düzey siyasetçilerle birlikte” diyen Esedseverliği ile dikkat çeken Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, TV100 ekranlarında Esed propagandasına devam etti. 

Suriye ile ilgili Türkiye'nin tavrını 'kişisel bir durum' olarak gördüğünü ifade eden, masaya oturulması gerektiğini ısrarla dile getiren Fuat Uğur, "Beşar Esed kazandı arkadaşlar bu gerçekle yüzleşin" söylemlerine devam eden Uğur, "Bence Semerkant’ta Beşar Esed ile Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı karede fotoğraf verecektir” tezviratında bulundu. 

Suriye'deki katliamı ve muhaliflerin mücadelesini görmezden gelen Uğur'un sözleri tepki çektiği gibi iktidarın Suriye politikasında değişim beklentilerinin, iktidara yakın medya tarafından ısrarla manşetlere taşındığı görülüyor. 

HABERE YORUM KAT

4 Yorum