1. HABERLER

  2. HABER

  3. Erzurum'da Gözaltına Alınan 12 Emniyet Mensubu Adliyede
Erzurum'da Gözaltına Alınan 12 Emniyet Mensubu Adliyede

Erzurum'da Gözaltına Alınan 12 Emniyet Mensubu Adliyede

Fetullah Gülen'in kardeşi ve yeğeninin isimlerinin de geçtiği “cinsel istismar” soruşturmasının “usûlsüz” kapatılması ve dinleme iddialarına ilişkin soruşturmada 12 emniyet mensubu adliyeye sevk edildi.

20 Ocak 2016 Çarşamba 11:18A+A-

Fetullah Gülen'in kardeşi ve yeğeninin isimlerinin de geçtiği “cinsel istismar” soruşturmasının “usûlsüz” kapatılması ve “yasa dışı” dinleme iddialarına ilişkin 12 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan, aralarında 3 emniyet müdürünün de bulunduğu 12 kişi adliyeye sevk edildi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir, Bartın, Eskişehir, Hatay, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Van ve Sinop'ta düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 12 emniyet mensubunun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ndeki işlemleri tamamlandı.

Palandöken Devlet Hastanesi’nde sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlı emniyet müdürleri F. B, A. G. ve M. Ö. ile polis memurları O. Ö, A. B, H. K, M. K, S. E, M. H. S, A. F. B, İ. N. ve Ü. D, geniş güvenlik önlemleri altında Erzurum Adliyesi’ne götürüldü.

Zanlıların cumhuriyet savcılığındaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan, adreslerinde bulunamayan 2 “zanlı”nın ise arandığı bildirildi.

AA

Etiketler :

HABERE YORUM KAT