1. HABERLER

  2. HABER

  3. DHKP-C'den İsmailağa Mensuplarına Saldırı
DHKP-C'den İsmailağa Mensuplarına Saldırı

DHKP-C'den İsmailağa Mensuplarına Saldırı

Kendilerini devrimci sol olarak tanıtan DHKP-C'nin internet sitesinde yayınlanan bildiride, Kur'an kursu için yardım toplayan İsmailağa Cemaati üyelerine saldırıldığı açıklandı.

02 Şubat 2015 Pazartesi 16:35A+A-

DHKP-C örgütünün internet sitesi olarak bilinen Halkın Sesi’nde yayınlanan “Gazi’de Gericilere İzin Vermeyeceğiz” başlıklı bildiride, İsmailağa Cemaati’nden iki kişiye saldırıldığı açıklandı.

Geçtiğimiz hafta cuma günü hafızların yetiştirildiği Kuran kursları için esnaftan yardım toplayan İsmailağa Cemaati’nden iki kişiye saldırıldığını açıklayan DHKP-C, devrimcilik adı altında faşizan söylemlerde bulundu.

“Cübbeli ve takkeli” olduğu vurgusu yapılan iki kişinin örgüt mensupları tarafından durdurulduğu ve daha sonra mahalleden uzaklaştırıldığı açıklandı.

DHKP-C üyeleri tarafından yakalanan iki kişiden birinin yaşanan itiş kakışta kaçtığı, diğerinin ise örgütün merkezine götürülerek elindeki defterin alındığı söylendi.

İMAM HATİPLERE KARŞI DA HAZIMSIZLAR

Öte yandan geçtiğimiz hafta Halkın Sesi’nde yayınlanan ‘Gazi’de İmam Hatibe karşı mücadelemiz sürüyor’ başlıklı açıklamada imam hatiplerin kapanması için komite kurulduğu ve toplantılar yapıldığı söylenmişti.

(Kaynak: Haber 10)

HABERE YORUM KAT

2 Yorum