1. HABERLER

  2. HABER

  3. "Destek Verenler de Yönetenler de Mağlup Olacak"
"Destek Verenler de Yönetenler de Mağlup Olacak"

"Destek Verenler de Yönetenler de Mağlup Olacak"

Erdoğan, memleketi Güneysu'ya gelişinde ilçedeki merkez câmîsi önünde kendisini bekleyen vatandaşlara otobüsten hitap etti.

14 Ağustos 2015 Cuma 09:18A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hacı Hafız Yusuf Yılmaz adına yaptırılan câmînin açılışı vesilesiyle uzun bir aradan sonra hemşehrileriyle bir araya geldiğini belirtti.

Bu ziyaretle, iki-üç gün ana baba ocağında dinlenme fırsatı bulmayı düşündüklerini dile getiren Erdoğan, Rize Valiliği ve Belediyesi’nde bazı programlarının olduğunu, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geleceklerini kaydetti.

erdogan_rize.jpg

“Alçakların Çıkacağı Tümsek Düşüştür”

Erdoğan: "Son dönemlerde özellikle ülkemizdeki bu terör belası hususunda biliyorum ki sizler de rahatsızsınız. Ama şunu unutmayın. Bilesiniz ki korkaklar için hiçbir zaman zafer yoktur. Bunların sakın güçlü olduğunu falan zannetmeyin ve alçakların çıkacağı tümsek düşüştür ve bunlar da düşmeye mahkûmdur. Son dönemlerde yaptığımız operasyonlar geçici değildir." diye konuştu.

“Bunlar Bizi Hiçbir Zaman Yolumuzdan Alıkoyamaz”

Erdoğan, operasyonların devam edeceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Şu anda zaten bazı haberleri alıyorsunuz. Bu kararlılığımız aynı şekilde devam edecektir. Rehavet yok, ara vermek yok, aynı kararlılıkla devam edeceğiz. Bunların böyle sağda solda konuşmalarına vs. bakmayın. Bunlar bizi hiçbir zaman yolumuzdan alıkoyamaz. Onların arkasında terör örgütleri var. Bizim arkamızda ise Allah var, halk var. Biz halkımızla yürüyoruz, sizlerle beraber yürümeye devam ediyoruz. Bunlardan endişe etmeyin, elhamdülillah güçlüyüz, hiç bundan endişeniz olmasın. Bunlara destek verenler de bunları yönetenler de er veya geç mağlup olacaklardır."

HABERE YORUM KAT