1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Cübbeli’nin maslahat dediği Müslümanları hedef göstermek mi?
Cübbeli’nin maslahat dediği Müslümanları hedef göstermek mi?

Cübbeli’nin maslahat dediği Müslümanları hedef göstermek mi?

Atatürk ve resmî ideolojiye yönelik güzellemeleri nedeniyle eleştirilen Cübbeli Ahmet, maslahat çağrısında bulundu. Ancak, yine bazı grupları hedef göstermekten kaçınmadı.

16 Ekim 2020 Cuma 21:35A+A-

YAHYA FIRAT / HAKSÖZ-HABER

Cübbeli Ahmet diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son zamanlarda Atatürk ve resmî ideolojiye yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle bazı İslami gruplar tarafından yoğun eleştiriye tabi tutuldu.

Sosyal medya hesabından eleştirilere cevap veren Cübbeli Ahmet, “Özrü kabahatinden büyük” misalinden bir açıklama yaptı.

Başta Selefilik olmak üzere ve bazı guruplardan etkilenen hocaların insanları sokağa davet ederek Fatih’i Hama’ya çevirebileceğini iddia eden Cübbeli, daha sonra kendince maslahatı gözetme çağrısında bulundu. Cübbeli’nin maslahattan anladığı Müslümanları hedef göstermek galiba!

Bazı grupların, “Şeriatı getireceğiz, putları devireceğiz” diyerek Müslümanları sokağa çıkarıp asker ve polisle çatıştıracağını uyduran Cübbeli, bu düşüncelere rüyaları vasıtasıyla kapılıyor olsa gerek!

Devlete şirin görünmek için yalan ve iftira atmaktan çekinmeyen Cübbeli, yapılan eleştiriler karşısında ise masum rolünü oynuyor. Cübbeli, asparagas iddialarla kendini temize çıkarmanın yanı sıra jurnalcilik görevini tam gaz sürdürüyor.

Cübbeli gelen tepkiler üzerine tweetlerini sildi.

ekran-resmi-2020-10-16-22-16-49.jpg

HABERE YORUM KAT

11 Yorum