1. HABERLER

  2. HABER

  3. CHP'li Parti Meclisi Üyesi BDP'ye Oy İstedi
CHP'li Parti Meclisi Üyesi BDP'ye Oy İstedi

CHP'li Parti Meclisi Üyesi BDP'ye Oy İstedi

Beraberindeki heyetle partisinin bölge çalışmalarını incelemek üzere Siirt'e gelen CHP Parti Meclis Üyesi Dursun Bulut, Siirt'te Ak Parti'nin kazanmaması için BDP'ye oy verilmesini istedi.

13 Mart 2014 Perşembe 11:57A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından öğretmen Evi'inde düzenlenen aday tanıtım programında konuşan Bulut, "Oyunuzu eğer CHP'ye vermiyorsanız, çok açık söylüyorum size, burada kendinize çok yakın olan BDP'ye oy verip bu hükümetten kurtulmamız lazım" dedi. 

Bulut, "1991'lerde bu bölgede o bölünmelerin olmadığı dönemde bütün çoğunluktaki belediyeler bizim elimizdeydi. O dönemde biz birinci partiydik. Sonra böldüler, bölmeyle de kalmadılar doğuda hepimize kabus yaşattılar. 20 yıldan fazla bu bölgede insanlarımız öldürüldü, katledildi ve insanlarımızda huzur kalmadı. Köyler ve dağlar yakıldı. İki sene önce Tunceli festivaline gittiğimde o dağlardaki dumanlar hala gözümün önünde. Devlet bu bölgedeki insanlarımıza üvey evlat muamelesi yaptı, bu yetmez imha etti. Biz sürekli bunlara karşı çıktık karşı çıkacağız. Bizim partimiz kalıcı barışın sağlanması için üzerine ne düşüyorsa yaptı ve yapacaktır. Önümüzdeki günler yeniden birlikte mücadele etmenin günleridir. Önümüzdeki seçim nemlidir. Türkiye'de hepimizi kandırarak, iktidara gelen şu anki iktidarın 11 yıl içinde neler yaptığını artık hepimiz bilmekteyiz. 30 Mart'ta herkese ciddi görevler düşmektedir. Biz 30 Mart'ta halktan yana olan cumhuriyet halk partisine, eğer cumhuriyet halk partisin vermiyorsanız, çok açık söylüyor size, burada kendinize çok yakın olan BDP'ye oy verip bu hükümetten kurtulmamız lazım" dedi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT