1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. CHP: Bu Vahşeti Gerçekleştiren Barbarların Partimizle İlgisi Yok
CHP: Bu Vahşeti Gerçekleştiren Barbarların Partimizle İlgisi Yok

CHP: Bu Vahşeti Gerçekleştiren Barbarların Partimizle İlgisi Yok

​​​​​​​CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Afyonkarahisar'da üç kişinin bir eve kapattığı mültecilere işkence etmesiyle ilgili açıklama yaptı. 

05 Mayıs 2019 Pazar 21:09A+A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Erdoğdu, mültecilere  "En büyük Atatürk, Ne mutlu Türküm Diyene, CHP, altı ok, Kılıçdaroğlu" gibi sözler söyletip döven kişilerin partileri ile ilgisi olmadığı belirtti. Ancak Erdoğdu Suriyeliler başta olmak üzere Türkiye'ye sığınan muhacirlere yönelik CHP ve İYİ Parti yetkililerinden sadır olan ırkçı-nefret söylemlerine dair herhangi bir özeleştiri yapmadı. Oysaki yaklaşık sekiz yıldır başta Genel Başkan Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP temsilcileri işgal ve katliamlardan kaçan mazlum muhacirlere yönelik halkı kışkırtıcı beyanlarda bulunuyor. Bakalım bu kışkırtıcı beyanların sonu gelecek mi?

2 Vahşi Tutuklandı

Öte yandan haklarında "Cumhurbaşkanına hakaret, Atatürk'e hakaret, müstehcenlik, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama, mala zarar verme" suçlarından adli işlemler yapılan şüphelilerden Berat Mustafa Ç. ve Yücel Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, B.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT