1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. CHP aynı tas aynı hamam!
CHP aynı tas aynı hamam!

CHP aynı tas aynı hamam!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’den sonra CHP Bursa Teşkilatından bir isim İslam’a hakaret etti!

01 Ocak 2022 Cumartesi 11:33A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP'li Özgür Özel’in, okul öncesi din eğitimini “orta çağ zihniyeti” olarak nitelemesi kamuoyunda büyük tepkilere yol açarken CHP içerisinden dini değerlere edilen hakaretlere bir yenisi daha eklendi. 

CHP Bursa Teşkilatında farklı görevler alan ve en son CHP Bursa Kadın Kolları Başkanlığını yürütmüş olan Fatoş Birinç isimli şahıs açıkça Allah’a hakaret etti! Hadsiz paylaşımları sonrasında sosyal medya hesaplarında CHP ile ilişkili olan her şeyi gizlemeye çalışan Birinç şu galiz ifadeleri kullanıyor:  “Bu Allah nasıl Allah ki Türkiye'nin içine etmeyi and etmiş, elçi olarak da AKP görevlendirilmiş"

resized-844de-b284e00dxhhsh-1640911665-0927.jpg

CHP’deki değişim basit birkaç politik adımla gerçekleşmesi mümkün olan bir şey değil! Çok esaslı bir zihniyet değişimi ve dönüşümüne ihtiyaç var. Türkiye’yi yıllarca dindar-seküler ayrımına tabi tutanlar dindar kesim üzerinde insanlık dışı bir baskı uyguladılar.

resized-88ba0-a3bfc34dbn277-1640911852-4418.jpeg

Dindarların kimliklerini gizlemek zorunda kalmaları ortaya oldukça sorunlu bir sosyoloji çıkarttı. Çatışmadan başka bir dil bilmeyen sol-seküler kesim her fırsatı dini değerleri aşağılamak için kullanıyor.

Özgür Özel veya Fatoş Birinç, Müslümanları rahatsız eden açıklamaları sebebiyle özür dilemeyi bile gerekli görmüyorlar! Hem bu kadar küstah olup hem de değişim vaat etmek kadar anlamsız bir iş olabilir mi?

HABERE YORUM KAT

9 Yorum