1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Charlie Hebdo’nun İzmir temsilcisi Matmazel Neptün
Charlie Hebdo’nun İzmir temsilcisi Matmazel Neptün

Charlie Hebdo’nun İzmir temsilcisi Matmazel Neptün

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer’in, Allah Resulü’ne dönük iğrenç karikatürlerle “sırıtarak” çektirdiği fotoğrafı ortaya çıktı.

30 Ekim 2020 Cuma 01:30A+A-

HAKSÖZ HABER

CHP’nin yenilikçi ve diyaloğa açık yüzünü temsil eden Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer'in, Müslümanların değerlerine dönük iğrenç karikatürlerin arkasında pişmiş kelle gibi sırıtarak verdiği fotoğrafı ortaya çıktı. Daha sonra kaldırmak durumunda kaldığı fotoğraflar son dönemde artan gerilim üzerine haliyle tekrar gündem oldu. Özür bile dilemeyen Neptün Soyer sessizliğini koruyarak işlediği cürümü de sahiplenmiş oluyor. Özgürlüklerden söz edenlerin sadece Müslümanların değerleri söz konusu olduğunda her türlü saldırganlığı gösterebildiğine şahit oluyoruz!

Hakareti düşünce özgürlüğü kategorisinde değerlendirenlerin yaptıkları düşkünlükler öyle bir hale geldi ki bunu artık kendilerini ifade etme aracı olarak kullandıkları görünüyor. Yani sadece karakteri oturmamış küçük çocuklarda mazur görülebilecek şımarık ve bencil eylemlerde bulunan kimseler utanmazlıklarını saklama gereği bile duymuyorlar.

Neptün(!) isimli bu utanmazın astral seyahat halindeyken paylaştığı bu fotoğraf ne kadar karakter yoksunu bir insan olduğunu da ortaya koyuyor aslında. Yaşadığı ülkenin çok büyük bir kesiminin sahip olduğu inanç değerlerine hakaret etmeye çalışarak “düşünce özgürlüğünü” savunduğunu zannediyor! İçerisinde bulunduğu bilgi, hikmet ve erdem yoksunluğu gerçek anlamda bir cahil olduğunu ayan beyan gösteriyor. Ancak cehaletin en önemli belirtisi cehalet içinde olduğunun farkında olmamaktır!

Müslümanların izzet-i nefislerine dönük bu alçak saldırılar, acziyetinizin dışavurumudur. Söylenecek çok fazla söz yok. Deki: Ey kafirler, yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz! (Ali İmran Sûresi /12)

HABERE YORUM KAT

4 Yorum