1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Bu Ne Yüzsüzlük! Hala Konuşmaya Utanmıyor musunuz?
Bu Ne Yüzsüzlük! Hala Konuşmaya Utanmıyor musunuz?

Bu Ne Yüzsüzlük! Hala Konuşmaya Utanmıyor musunuz?

Zaman gazetesi manşetinden Türkmenler için ağlamış! Ne acıklı! Ne kadar etkileyici! ‘MİT TIRları’ üzerinden hükümet devirme operasyonları organize edenlerin ikiyüzlülüğü göz yaşartıyor!

24 Kasım 2015 Salı 14:03A+A-

Haksöz Haber

Gülen Cemaatinin askeri ve yargı bürokrasisindeki elemanları vasıtasıyla yaklaşık 2 yıl önce MİT’in Suriye’ye silah taşıyan tırlarını faş ederek hükümete büyük bir darbe indirme girişimi Türkiye’yi sarsmıştı. Bu operasyon hükümeti ciddi manada zor duruma sokmuş, hükümet tırların Türkmenlere yardım malzemesi götürdüğünü açıklamak zorunda kalmıştı.

Adana ve Hatay’da jandarmanın silahlı baskınına konu olan ve uluslar arası boyutları da içeren bu operasyon bilahare hükümet karşıtı cephenin delicesine sarıldığı bir malzeme olmuş ve Esed rejimini ve destekleyen güçlerin elini güçlendirirken, Erdoğan’ın Uluslararası Savaş Suçları Mahkemesi’nde yargılanması gerektiği türünden tezlere bile zemin teşkil etmişti. Bilahare “devlete karşı paralel yapının bir komplosu” olarak tanımlanan ve dava konusu olan bu olay tam 2 yıldır başta Gülen medyasının ısrarlı yayınlarına konu olmaya devam ediyor.

Ve şimdi Bayırbucak Türkmenlerine yönelik Rusya ve İran destekli Esed saldırılarının yoğunlaştığı bir süreçte Gülen medyasının amiral gemisi manşetten hükümeti Türkmenleri yardımsız bırakmakla itham ediyor! MHP eski Grup Başkanvekili Mehmet Şandır’ın ağzından hükümet samimiyetsizlikle, Türkmenlere sahip çıkmamakla suçlanıyor ve Türkiye’nin Rusya’yı durdurması gerektiği vurgulanıyor.

Ne samimiyet ama!

Bu ikiyüzlülük, bu tutarsızlık karşısında söylenecek söz bulmak çok zor. Ümmete, mazlumlara karşı işledikleri suçlardan ötürü tövbe etmeleri gerekenler bir de hesap sormuyor mu, pes doğrusu!

zaman_gazetesi-002.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum