1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Bizden değilsen FETÖ’cüsün!
Bizden değilsen FETÖ’cüsün!

Bizden değilsen FETÖ’cüsün!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski metin yazarı Aydın Ünal 'pelikancılar' tarafından hedef alınmaya devam ediliyor!

18 Şubat 2021 Perşembe 15:28A+A-

HAKSÖZ HABER

Aydın Ünal uzun yıllar AK Parti’de görev almış, milletvekilliği yapmış siyasi olarak durduğu yeri değiştirmese de bazı konularda itirazlarını dile getirmekten çekinmeyen bir insan.

Oldukça normal olarak karşılanması gereken bu durum siyasete ‘holigan’ mantığı ile yaklaşanlar için problem teşkil ediyor. Hükümete yakın medya içinde ‘pelikan’ olarak isimlendirilen grup tarafından sıkça hedef alınan Aydın Ünal en sonunda davalık oldu.

FETÖ’cüler tarafından uydurulduğu iddia edilen ‘Pelikan’ tanımlaması sebebiyle dava açılan Aydın Ünal hayatında iki kere savcılığa çağırıldığını ifade ediyor. İkincisi bu haberin de konusunu teşkil eden Süheyb Öğüt’ün şikayeti ilki ise 28 Şubat sürecinde…

Üzücü ama gerçek… Hedef gösterip hükümet deviren bir grup kendisini eleştirenleri ise beklenildiği üzere hemen FETÖ’cülükle itham ediyor. Aydın Ünal’ın siyaseten konumlandığı yeri beğenmeyebilirsiniz ancak FETÖ’cü ithamı komik ve mantıkdışı bir suçlama olmanın ötesine gidemeyecek.

Hak ile batıl ayrı olmalıdır. Ancak hakkın tarafında olanlar birbirlerine karşı sabrı ve adaleti tavsiye etmeli ilişkilerini müşfik bir düzlemde ilerletmelidirler. Tescilli İslam düşmanı Perinçekçilerle ittifak kuran ‘hak’ taraftarları yola beraber çıktıklarını ise düşmanlaştırıp yok etmeye çalışıyorlar. Çok geç olmadan bu işin düzeltilmesini tavsiye etmek isterdik ama ne yazık ki artık çok geç…

basliksiz-023.jpgwhatsapp-image-2021-02-18-at-13-29-50.jpeg

*Haber görseli medyaradar.com'dan alınmıştır.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum