1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Binali Yıldırım'dan Sedat Peker'e yanıt: İftiradır tümüyle reddediyoruz
Binali Yıldırım'dan Sedat Peker'e yanıt: İftiradır tümüyle reddediyoruz

Binali Yıldırım'dan Sedat Peker'e yanıt: İftiradır tümüyle reddediyoruz

Sedat Peker'in "Oğlu uyuşturucu ticareti yapıyor" iddiasında bulunduğu Binali Yıldırım, "Bu kesinlikle iftiradır, yalandır. Şiddetle reddediyoruz." ifadelerini kullandı.

23 Mayıs 2021 Pazar 20:28A+A-

Sosyal medya üzerinden yayınladığı videolarla gündeme gelen Sedat Peker, AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım hakkında "uyuşturucu ticareti yapıyor" iddiasında bulundu.

Konuya ilişkin AK Parti İstanbul İl Binası önünde açıklama yapan Yıldırım, "Bu kesinlikle iftiradır, yalandır. Şiddetle reddediyoruz. Bizimle uyuşturucuyu yan yana getirmek bize yapılacak en büyük yanlıştır. Tümüyle reddediyoruz. Olsa olsa "çamur at izi kalsın" yönünde bir suçlamadır. Unutmayalım ki ilk çamur atanın elleri kirlenir. Oğlum Venezuela’ya gitmiştir. İddia edildiği gibi ocak, şubat ayında değil, geçen sene aralık ayında gitmiştir. Orada koronavirüs test kiti, maske ve yardım malzemeleri dağıtmıştır. Ziyaret amacı da budur." ifadelerini kullandı.

Oğlunun resmi heyet ile ülkeye gittiği iddialarına da değinen Yıldırım, "O esnada Venezuela'da seçim olduğu için Türkiye dostluk grubu da oradaydı. O nedenle orada onlarla birlikte oldu. İddialar gerçek dışı. Kendi masraflarını karşılayarak ziyareti gerçekleştirmiştir." dedi.

HABERE YORUM KAT

7 Yorum