1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Binali Yıldırım: Nereye Gitti Bu 400 Trilyon?
Binali Yıldırım: Nereye Gitti Bu 400 Trilyon?

Binali Yıldırım: Nereye Gitti Bu 400 Trilyon?

Van'da konuşan Başbakan Yıldırım, HDP'li Van Büyükşehir Belediyesi'ne tepkiliydi. Yıldırım, "Belediye'ye 400 trilyon para geliyor. Nereye gitti bu 400 trilyon? Nereye gittiğini biliyorsunuz. Burunlarından fitil fitil getireceğiz" dedi.

11 Haziran 2016 Cumartesi 11:26A+A-

Van'da açılış töreni ve iftar programına katılan Başbakan Binali Yıldırım, HDP'li Van Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. Yıldırım, "Belediye'ye 400 trilyon para geliyor, ne hizmet geliyor Van'a, soruyorum size. Nereye gitti bu 400 trilyon? Nereye gittiğini biliyorsunuz. Burunlarından fitil fitil getireceğiz. Hiç ama hiç, asla ve asla müsamaha etmeyeceğiz" dedi.

"Bu sonu olmayan maceradan vazgeçin"

Başbakan Yıldırım ayrıca dağa çıkan gençlere seslenerek şunları söyledi:

"Ey gençler, gelin bu umutsuz yolculuktan vazgeçin, bu sonu olmayan maceradan vazgeçin, sıcak yuvanıza, ana-baba ocağınıza bir an önce gelin. Devletimizin size uzattığı o sıcak eli tutun. El ele tutuşalım, birlikte daha güzel bir Türkiye için geleceğe doğru emin adımlarla ilerleyelim. Terörün tuzaklarında genç ömrünüzü tüketmeyin sevgili gençler. Gelin artık. Şimdi kardeşlik, barış, omuz omuza verip geleceğe emin adımlarla yürüme zamanıdır."

Kaynak: AA

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

1 Yorum