1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. Beyaz Saray önünde Gazze için açlık grevi
Beyaz Saray önünde Gazze için açlık grevi

Beyaz Saray önünde Gazze için açlık grevi

​​​​​​​İşgal rejiminin Gazze'ye dönük uyguladığı vahşi soykırım devam ediyor. Başta Avrupa ülkelerinin liderleri bu soykırıma sessiz alıp destek verirken vicdan sahibi insanlar ise tepki göstermekten geri durmuyor.

05 Nisan 2024 Cuma 20:50A+A-

Dünya genelinde vicdan sahibi herkes barbar siyonistlerin Gazze’de uyguladığı vahşi soykırımın son bulması ve orada ateşkesin uygulanması için bir şeyler yapmaya çalışıyor. Özellikle Avrupa ülkeleri ile Amerika kitlesel etkinlikler ile birlikte vicdan sahibi kişilerin bireysel eylem ve protestolarına sahne oluyor. İspanya'daki Rota Deniz İstasyonu'nda görev yapan Hava Kuvvetleri mensubu Larry Hebert ise Gazze'de yaşanan açlık ve kıtlığa dikkat çekmek için Pazar gününden bu yana Beyaz Saray'ın önünde açlık grevi yapıyor.

Bireysel olarak tepki gösterenler arasında Aaron Bushnell vardı

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda yine ABD Hava Kuvvetlerinde aktif görevde olan 25 yaşındaki Aaron Bushnell, işgal rejiminin sözde Washington Büyükelçiliği önünde "Artık soykırım suçuna iştirak etmeyeceğim." demiş ve başından aşağı benzin dökerek kendisini ateşe vermişti. Üzerinde askeri üniforması bulunan Bushnell, nefesi kesilene kadar "Filistin'e özgürlük" diye bağırmıştı.

Kaynak: DoğruHaber

HABERE YORUM KAT