1. HABERLER

  2. HABER

  3. Berkin Elvan İşkence Evi mi?
Berkin Elvan İşkence Evi mi?

Berkin Elvan İşkence Evi mi?

HDP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı işkence ile suçlanıyor.

30 Nisan 2014 Çarşamba 14:45A+A-

HAKSÖZ-HABER

Öğrenci evi olarak kullanılan ve Gezi olayları sırasında hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın ismi verilen evde kalan kimsesiz 2 çocuğa Beşiktaş HDP yöneticisi 5 kişi tarafından işkence yapıldığı iddia ediliyor!

TMK mağduru olan bu kimsesiz çocukların eve gelen ziyaretçilerin eşyalarını çaldığının anlaşılması üzerine aralarında HDP Beşiktaş Belediye Başkan adayı ve Bianet yazarı Ahmet Saymani’nin de olduğu 5 kişi Kürt kökenli 2 çocuğu sorguladığı, işkence yaptığı iddia ediliyor.  Sandalyelere bağlanan iki çocuğun sopalardan kan içinde kalana kadar işkenceye uğradıkları belirtiliyor.

Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi (SYKP) yöneticisi ve HDP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Ahmet Saymani’nin aralarında bulunduğu 5 kişinin işkence ettiği 2 çocuk uğradıkları işkencelerin sonunda yarı baygın bir şekilde Abbas Ağa parkına atılmış.

Gezi eylemlerinin organizesinde aktif olarak yer alan Ahmet Saymani’i ve arkadaşlarının çocuklara işkence yaptığının ortaya çıkması sol kamuoyunda sessizce geçiştirilmeye çalışılırken kimi forum ve sosyal medya sayfalarında sert tartışmalar yaşanıyor. Berkin Elvan için kıyamet koparan sol kamuoyunun kendi içlerindeki işkencecilere nasıl davranacakları merakla bekleniyor!

HABERE YORUM KAT

1 Yorum