1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bayrampaşa’da Polise Saldıran İki Kişi Öldürüldü
Bayrampaşa’da Polise Saldıran İki Kişi Öldürüldü

Bayrampaşa’da Polise Saldıran İki Kişi Öldürüldü

İstanbul Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet birimi girişine ve bir çevik kuvvet minibüsüne iki kadın saldırgan tarafından ateş açıldı. Olay yerinden kaçarak bir binaya giren saldırganlar polis tarafından düzenlenen operasyonda öldürüldü.

03 Mart 2016 Perşembe 13:10A+A-

Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet birimi girişindeki bir polis minibüsüne ve bina girişine 2 kadın saldırgan tarafından ateş açıldı. Olay yerinden kaçarak bir binaya giren saldırganlar polis tarafından düzenlenen operasyonda öldürüldü.

İstanbul Valisi, Vasip Şahin, biri saldırı sırasında, diğeri de operasyonda olmak üzere, iki polisin yaralandığını açıkladı.

Saldırgan Bayrampaşa Çevik Kuvvet biriminden çıkış yapan Çevik Kuvvet minibüsüne ve bina girişine ateş açtı. Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntülerde bir saldırganın el bombası kullanmaya çalıştığı, bombanın patlamadığı görülüyor. 

İki kadın saldırgan, saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçarak bir binaya sığındı. Bina polis tarafından kuşatıldı. Polis, saldırganlara "teslim ol" çağrısı yaptıktan sonra operasyona başladı. 

 

HABERE YORUM KAT