1. HABERLER

  2. SORUŞTURMA

  3. Banyas Kasabı ve Reyhanlı Katili Mihraç Ural’ın Ölümü İçin Ne Dediler?
Banyas Kasabı ve Reyhanlı Katili Mihraç Ural’ın Ölümü İçin Ne Dediler?

Banyas Kasabı ve Reyhanlı Katili Mihraç Ural’ın Ölümü İçin Ne Dediler?

Muhammet Yorgancıoğlu, M. Hasip Yokuş, Adem Özköse ve Musa Üzer Banyas kasabı ve Reyhanlı katili Mihraç Ural'ın öldürülmesini Haksöz-Haber'e değerlendirdiler.

04 Nisan 2016 Pazartesi 11:42A+A-

HAKSÖZ-HABER

Suriye’de Esed’in şebbihalığını yapan solun önde giden tetikçisi Mihraç Ural’ın öldürüldüğü artık fiilen kesinleşmiş durumda. Kan kaybeden katiller ölülerini de gizlemekle ve her durumda kendilerini başarılı göstermekle mahirler.

Suriye’de eli yüzbinlerce kardeşimizin kanına bulaşan, bununla birlikte daha özelde Banyas kasabı ve Reyhanlı katliamının tetikçisi olarak bilinen Mihraç Ural’ın öldürülmüş olması sadece bir ihtimal bile olsa yine de esgeçilecek, üzeri örtülecek türden basit bir gelişme değildir. Aksine bu, İslami direnişin ciddi bir başarı hamlesi olup öne çıkarılmayı, gündemleştirilmeyi hak etmektedir.

Bu vesileyle başından beri Suriye halkının haklı ve onurlu davasıyla haşir neşir olan dört isimden; Muhammet Yorgancıoğlu, M. Hasip Yokuş, Adem Özköse ve Musa Üzer kardeşlerimizden Mihraç Ural’ın öldürülmesi olayını sitemiz okurları için değerlendirmelerini rica ettik.

Talebimizi karşılıksız bırakmayan kardeşlerimize teşekkür ediyor, konuyla ilgili değerlendirmelerini okurlarımızın ilgisine sunuyoruz.

mihrac-ural-demec+++.jpg

HABERE YORUM KAT

4 Yorum