1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bakan Ramazanoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Cevap
Bakan Ramazanoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Cevap

Bakan Ramazanoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Cevap

Bakan Ramazanoğlu, Kılıçdaroğlu'nun kendisi hakkında kullandığı çirkin sözlere cevap verdi.

05 Nisan 2016 Salı 20:15A+A-

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, "Siyaset tarihimize kara bir leke olarak geçen Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakaretlerini yüce milletimizin vicdanına havale ederken tüm hukuki süreçleri de başlatacağımı kamuoyumuza saygılarımla arz ediyorum" ifadesini kullandı.

Ramazanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik sözlerine tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun, partisinin grup toplantısında yaptığı ve şahsında tüm kadınları hedef alan "çirkin ve edep dışı açıklamalarını" şiddetle kınadığını belirten Ramazanoğlu, anamuhalefet partisinin genel başkanının, bir kadına karşı bu kadar "seviyesiz ve ahlak dışı" açıklamalarının ülke ve millet adına üzüntü verici olduğunu ifade etti.

Bir önceki grup toplantısında da anneliğiyle ilgili çirkin ithamlarda bulunan Kılıçdaroğlu'nun, seviyesiz üslubunu sürdürdüğünü, kadın kimliğine saygısızlıkta ısrar ettiğini belirten Ramazanoğlu, bu açıklamaların aynı zamanda açık bir taciz ve insan hakkı ihlali olduğunu, şahsıyla birlikte tüm kadınları hedef aldığını vurguladı.

Ramazanoğlu, şunları kaydetti:

"Öyle inanıyorum ki bu talihsiz açıklamalar, en başta Kılıçdaroğlu’nun eşini ve CHP’de siyaset yapan kadınları rahatsız etmiştir. Tüm kadınlar ve anneler adına, bu hadsiz, haksız ve hukuksuz açıklamayı kınıyor, başta CHP mensubu kadınlarımız olmak üzere tüm kamuoyunu tavır almaya davet ediyorum. Siyaset tarihimize kara bir leke olarak geçen Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakaretlerini yüce milletimizin vicdanına havale ederken, tüm hukuki süreçleri de başlatacağımı kamuoyumuza saygılarımla arz ediyorum."

HABERE YORUM KAT

3 Yorum