
Bakan beyin Alemdaroğlu "heyecanı" dinmiyor anlaşılan!
Sağlık Bakanı Memişoğlu, Alemdaroğlu'lu ve 28 Şubatlı günleri "heyecanla" andığını ifade ediyor...
HAKSÖZ-HABER
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu bugün yaptığı bir paylaşımda "başasistan" olduğu dönemde atıfta bulunarak "2000'li yılların başındaki heyecanı" üzerine duygusal ifadeler kullandı.
Elbette insanın gençlik yıllarını özlemesi, o günleri hatırlaması güzel ama biz o yılları maalesef hayırla yâd edemiyoruz.
Memişoğlu'nun "heyecanını" hatırlattığı ve başasistan olduğu dönem 28 Şubat'ın öne çıkan aktörlerinden Kemal Alemdaroğlu'nun zamanları.
99-2000 yıllarında ABD’de aldığı görevin hemen ardından 2000-2002 yıllarında yasakçı rektör Alemdaroğlu yönetimindeki İstanbul Üniversitesi’nin Cerrahpaşa’sında Başistanlık pozisyonuna geliyor Memişoğlu.
O günleri yaşayanlar maalesef bugün heyecanla değil, hüzünle, üzüntüyle, belki de korkuyla anıyor.
Bakan Bey o günleri heyecanla hatırlamak yerine belki de "nereden nereye" içerikli paylaşımlar yapmalıdır!




HABERE YORUM KAT